Türkiye’yi işgal emri NATO’dan…

15 Temmuz gecesi darbe görünümlü kalkışmaya yalnızca FETÖ’cüler değil, aynı zamanda solcu, Kemalist ve Ulusalcı bazı teröristlerin de katıldığı ortaya çıktı. Türkiye’yi işgale yönelik başarısız girişimin emrinin NATO’dan verildiği, planların NATO, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon ve ABD Dışişleri Bakanlığı’nda planlandığı, İncirlik Üssü’nde yapılan 20 dolayında toplantı sonrasında harekete geçildiği ortaya çıktı.
NATO’NUN İŞGAL HAREKÂTI
Türkiye’yi güçlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir türlü görevden uzaklaştıramayan ve şehid etmeyi başaramayan batılı ‘müttefiklerin’ NATO bünyesinde yaptıkları toplantılarla, Türkiye’deki maşaları aracılıyla işgale kalkıştığı tespit edildi. Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olan, aralarında ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa’nın da bulunduğu NATO üyesi ülkeler, FETÖ’cüler ile bir takım ulusalcı, Kemalistler ve solcuları ortak hareket etmeye ikna ettiler.
İLK HEDEF ERDOĞAN’I ŞEHİD ETMEKTİ
Türkiye’yi işgale yeltenen hain yapıların NATO ve FETÖ’den aldıkları emirle Adana, İncirlik’teki NATO üssünde 20’ye yakın toplantı yaptıkları tespit edildi. FETÖ’cü teröristlerinden Tuğgeneral Hasan Polat’ın darbe öncesinde İncirlik’te, Amerikalı NATO subay ve sivil bürokratları ile 20’e yakın toplantı yaptığı işgal ve vahşet planlarını birlikte yaptıkları belirlendi. Plana göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast düzenlenerek şehid edilecekti. Plan devreye sokuldu, Cumhurbaşkanı ve ekibinin ferasetli hamleleri planlarını bozdu.
ERDOĞAN’I YAVERİ ÜZERİNDEN İZLEDİLER
İşgal süreci başladığında Marmaris’te bulunan Cumhurbaşkanı, girişimden haberdar olunca derhal oteli terk etti. O sırada Ankara’da bulunan Erdoğan’ın başyaveri Albay Ali Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı koruma ekibini arayarak Erdoğan’ın TC-ATA uçağının uçuş koordinatlarını sorması koruma ekibinin şüphelenmesine yol açtı ve yavere bilgi verilmedi. FETÖ’cü olduğu ve işgalcilerle birlikte hareket ettiği öğrenilen kripto yaverin Erdoğan’ı şehid etmekle görevlendirildiği dile getiriliyor. Devlet şimdi bu yaverin istihbaratını yapıp olumlu rapor veren görevlileri sorgulamaya hazırlanıyor.
ABD/CFR: ÖNCE ERDOĞAN’I ÖLDÜRMENİZ GEREKİYORDU
ABD’nin derin çetesi CFR tarafından yayınlanan ‘Foreign Policy Dergisi’, Fetulahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimi sonrası ‘Başarılı bir askeri darbe için ne gerekir?’ diye sorup, ‘Önce lider öldürülmeliydi’ cevabını verdi. Bu skandal soru ve cevap bile tek başına Türkiye’yi işgale yeltenen küresel çete hakkında yeterli bilgi veriyor.
WIKILEAKS’İ YİNE SAHNEDE
Memleketimizi işgale yeltenen iblisler, batı medyasında Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı aşağılamayı ve hakaret etmeyi sürdürüyor. ABD’nin operasyon yapmak istediği ülkelere yönelik ABD belgelerini yayınlamakla ünlü sahte kahraman Wikileaks, Türkiye’yi işgal hareketine kalkışan teröristlere destek verdi. Erdoğan’ı Hıristiyan tanrısı gibi resmeden karikatürler yayınlayan Wikileaks, Erdoğan’ı “tanrı” gibi resmedip, “eleştiremeyeceksin” yazdı. İngiltere’den yayın yapan Siyonist Times ve BBC ise “Başarısız darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı iktidarı elinde topluyor” ifadelerine yer verdi.
KİMYASAL VE BİYOLOJİK SİLAHLARA DİKKAT
NATO’ya bağlı İncirlik üssünde kimyasal, biyolojik ve nükleer silahların bulunduğu biliniyor. TSK envanterindeki savaş uçaklarına çeşitli ağır silahların yüklendiği bunların bir bölümünün kayıp olduğu ileri sürüldü. Dün kaçmaya hazırlanırken ele geçirilen işgalci terörist İncirlik Tugay Komutanı Tuğgenaral Hasan Polat’ın ABD’ye sığınma talebinde bulunduğu ancak yakalanması nedeniyle girişimin akamete uğradığı ortaya çıktı. Yeni Söz yazarı Bakir Murat ise 14 Haziran kaleme kaldığı yazısında, ülkenin tarımsal ürünlerini, doğal bitki örtüsünü, su kaynaklarını etkileyecek bir virüsü, mikrobu biyolojik bir silah olarak kullanabilecek 1306 tarım, biyoloji, kimya mezunu paralelcinin sahte belgelere Tarım Bakanlığı’nda istihdam edildiğini yazmıştı.
İŞGALİN BAŞARILAMAMASI AB’Yİ ÜZDÜ
NATO ve müttefiki bazı ülkelerin FETÖ tabelasıyla Türkiye’ye yönelik alçakça işgal girişimi başarısız olunca, AB yetkilileri telaşlandı. İşgalci katilleri koruma yarışına giren AB bakanları, Türkiye’yi uyarmak için toplanma kararı aldı. AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Mogherini ise işgale karşıymış gibi bir hava estirdikten sonra Türkiye’ye gözdağı vermeye kalkıştı.