İşgal planı ‘Kartal Yuvası’ndan.

“Amerika’da neden hiç askeri darbe olmaz? Çünkü orada darbeyi planlayacak bir ABD büyükelçiliği yoktur.”
Türkiye’yi işgale yönelik kalkışmanın detayları ortaya çıktıkça, batılı failler ‘biz yapmak’ diye yırtınmaya başladı. İşbirlikçi FETÖ’cü subaylar ise işbirliğini bir bir itiraf etmeyi sürdürüyor. Her türlü darbe ve işgal eyleminin altında imzası olan NATO, ABD, İngiltere ve müttefikleri başarısız eylemlerini örtbas etmeye ve Türkiye’ye baskı uygulamaya çalışıyor. Erdoğan’ı şehid etme ve Türkiye’yi işgale yönelik son hazırlıkların ise İstanbul’daki ‘Kartal Yuvası’ olarak tanımlanan konsoloslukta yapıldığı, lojiktik merkezinin ise İncirlik Üssü olduğundan şüphe edilmiyor.
RUSYA: KERRY HER ŞEYİ BİLİYORDU
Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Sergey Markov, başarısız işgal girişiminden saatler önce Moskova’da temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’in aniden görüşmelere ara verdiğine dikkat çekti. Markov, Kerry’nin ABD’nin darbe girişimiyle bağlantılı olduğunu bildiğini söyledi. “Kerry, ABD’nin Türkiye’deki darbe girişimiyle bağlantısı olmadığını söylerken eliyle burnuna dokundu. Bir insanın konuşurken eliyle dudak ve burnuna dokunması, onun yalan konuştuğunun bir göstergesi olarak kabul edilir. Yani bir psikolojik durum” diyen Markov, ABD’nin “Erdoğan kaçtı” haberlerini darbecilere destek için yaptığını dile getirdi. ABD’nin Türkiye çok güçlü bir istihbarat ağının olduğunu belirten Rus yetkili, “Darbeyi Erdoğan’a haber vermek yerine, darbecilere yardımcı oldular. Çünkü darbenin kökleri Amerika’ya kadar uzanıyor” yorumunda bulundu.
KATİLLERİ KORUMA YARIŞINA BAŞLADILAR
İşgal girişiminin püskürtülmesiyle hayal kırıklığına uğrayan batı, bu kez de Türkiye’nin hainleri temizleme operasyonunun paniğini yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi yapan Başbakan Merkel idam cezasının tekrar getirilmesine AB ve Almanya’nın şiddetle karşı çıktığını söyledi. Merkel’in hükümet sözcüsü ise “İdam cezasını yeniden getirilirse Türkiye AB üyesi olamaz” dedi. İngiltere’nin yeni Başbakanı May, ‘Türkiye’nin anayasal düzenine tam olarak uyulması ve darbecilerin hayatlarını koruma çağrısı yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Türkiye’de tartışılan idam cezasının kabul edilemez olduğunu iddia eden Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz’da “Erdoğan’ı açıkça uyarıyoruz” dedi.
KIYTIRIK VİZEYLE TEHDİT ETTİLER
Türkiye’de tartışılan idam cezasının kabul edilemez olduğunu iddia eden Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz da “Erdoğan’ı açıkça uyarıyoruz” dedi. Alman basınına konuşan Avrupa Komisyonu’nun Dijital Ekonomi ve Toplumdan Sorumlu Komiseri Guenther Oettinger, Türkiye’nin işgal girişiminde bulunan katillere vereceği cezanın derdine düştü. Küstah komiser; “Türk vatandaşlarına vizenin kaldırılması Avrupa Parlamentosu’nda tartışılıyor. Ancak, bu yıl içinde vize serbestisi düzenlemesi yapacağımızı öngörmüyorum” dedi.  Küstahlardan biri de İnsan Hakları İzleme Örgütü Avrupa ve Orta Asya Direktörü Hugh Williamson oldu.
ÇÖREKLENME SIRASI FİNANSAL AKBABALARDA
NATO ve ABD’nin FETÖ’cü katillerle birlikte başlattığı başarısız darbe girişiminin ardından küresel finans çetesi Türkiye’ye yönelik saldırı başlattı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin Baa3 olan uzun vadeli kredi notunu negatif izlemeye aldığını duyurdu. “Türkiye’de ekonomik ve siyasi istikrar yok” diyen Moody’s adlı akbaba, Türkiye’yi “kredi profili için siyasi riskleri ön plana çıkardı” diyerek tehdit etti. Moody’s şeytanından sonra devreye giren diğer şeytan Fitch ise Türkiye’nin kredi profili için siyasi riskleri ön plana çıkardığı şantajında bulundu, kredi notunu düşüreceğini duyurdu.
ANKARA ELÇİLİĞİ’NDE KEYİFLE İZLEMİŞLER
Erdoğan’ın şehid edilememesi üzerine sıkıntıya düşen ABD ve diğer batılı yöneticiler, öldürdüğü adamın cenazesine katılıp içten içe gülüp yarım ağızla başsağlığı dileyen katil gibi davranmayı sürdürüyor. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Peter Cook, Türkiye’de yaşanan darbe girişiminin, kendileri için de sürpriz olduğunu yalanını söylerken, TBMM’nin yanı başındaki ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden bombalamaların keyifle izlendiği öğrenildi. Küstah Cook, ‘Darbe girişimi yalnızca Türkiye halkı ya da başkaları için değil, bizim için de sürpriz oldu’ diyerek dünyaya insanlık öğreten Türk milleti ile alay etmeye kalkıştı. “Türk Savunma Bakanı ile neden görüşülmedi” sorusuna ise cevap veremedi.