49 bin kişilik infaz listesini yayınlayın…

FETÖ’cülerin NATO, ABD ve İngiltere destekli Türkiye’yi işgal girişimi ile ilgili şok edici bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşgalci teröristlerin üzerinden ilk hamlede infaz edilecek 9 bin kişinin adı çıktı. Aramalarda ise tutuklanacak ve / veya infaz edilmesi planlanmış 40 bin kişilik bir liste daha ortaya çıktı. Bazı isimlere ulaşılsa da devlet listeyi henüz açıklamadı. Toplum ise acilen infazı planlanan 49 bin kişinin isminin yayınlanmasını istiyor.
49 BİN KİŞİ GÖRÜLDÜĞÜ YERDE İNFAZ EDİLECEKTİ
Devletin bütün birimlerine sızmış olan Cizvit Papazı Gülen’in liderliğindeki terör örgütü FETÖ mensupları, başlattıkları işgal girişiminde başarılı olsalardı, Türkiye’nin beyin takımını ve hafızasını yok edeceklerdi. İlk olarak Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ı infaz etmeye çalışan işgalci teröristlerin, Erdoğan’ın ardından da ilk olarak 9 bin kişiyi infaz edecekleri tespit edildi. İnfazlar için Muhsin Yazcıoğlu’nu katleden FETÖ’cü ekibin görevlendirildiği öğrenildi.
2 HAFIZA YOK ETME OPERASYONU
Osmanlı’nın yıkılması sonrasında alfabe değişikliği, gizli ve İstiklal Mahkemeleri aracılığıyla infazlarla milletin hafızasının yok edilmesinden sonra bu kez de FETÖ çetesinin siyasetçi, akademisyen, sivil ve askeri bürokrat, gazeteci ve işadamlarından oluşan Türkiye’nin beyin takımını ortadan kaldırmak için tüm hazırlıklarını yaptığı belirlendi. Bu şerefsizce planla hem direnişi yok edecek, hem de ilerleyen zamanlarda kendilerine karşı muhalif olabilecek unsurları ortadan kaldırmış olacaklardı.
İLK HEDEF ERDOĞAN İKİNCİ HEDEF ASLAN’DI
İşgalci teröristlerin öldürülecekler kişiler listesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra ikinci sırasında FETÖ soruşturmalarında kilit rol oynayan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Turgut Aslan çıktı. İşgal girişiminin yaşandığı gece “acil toplantı var” denilerek Jandarma Genel Komutanlığı’na çağırılan Turgut Aslan, burada rehin alındıktan sonra başından vurularak ağır yaralandı. Tedavisi devam eden Aslan’ın durumu ciddiyetini koruyor.
ABD’DEN MÜTHİŞ İTİRAF
Eski ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Lawrence Wilkerson, Yeni Söz’ün üç gündür manşetten duyurduğu haberleri doğruladı. Wilkerson yaptığı açıklamada Türkiye’de 15 Temmuz’da yapılan işgal girişiminde CIA parmağı olduğuna şüphe olmadığını açıkladı. Gazetemiz ise “ABD destekli darbenin merkezi İncirlik’ti”, “Türkiye’yi işgal emri NATO’dan” ve “İşgal planı ‘Kartal Yuvası’ndan” şeklindeki manşetlerle Türkiye’yi imha planının NATO ve ABD tarafından hazırlandığını ifşa etmişti.
HERKESİN BİLMEYE HAKKI VAR
FETÖ’cülerin pek çoğunun hâlâ sokaklarda dolaştığını, bazılarının ellerinde devlete ait silahların bulunduğunu belirten halk, güvenlik önlemleri almaları için infazı planlanan kişilerin listesinin acilen yayınlamasını talep ettiler. Öte yandan bu listelerin bir bölümünün kasıtlı olarak kripto FETÖ’cüleri gizlemeye yönelik olup olmadığı da ayrı bir merak konusu oldu. FETÖ’cü teröristlerle mücadele eden bir yayın organı olarak biz de ismimizin olup olmadığını merak ediyor ve devlete çağrı yapıyoruz: Acilen listeyi yayınlayın!