Davutoğlu bir hamlede emziklerini ağızlarından çekiverince…

Halbuki ne kadar heyecanlanmışlardı. Ağızlarından salyaları akıyordu. Artvin Cerettepe üzerinde çalışırken üstüne birde Trabzonspor – Galatasaray maçının kırmız kartları denk gelivermişti.  Ankara’da bombalar patlıyor, Suriye kan gölü, Türkiye ABD’nin terör örgütünü PYD’yi bombalıyor. İşte size Mayıs devriminin ayak sesleri.

Zaten bir süre önce de patronları gelip hepsinin sırtını sıvazlamış, gazı vermişti.

Müzmin beceriksiz de olsalar bu sefer becereceklerdi. Ama yine olmadı. Başbakan bir hamlede en önemli argümanlarını ellerinden çekip alıverdi. Bir nevi ‘it ile dalaşacağına çevresinden dolaş’ taktiği uyguladı. Cerattepe’de çalışmalar durduruldu.

İlginç bir şekilde bugün ise Anayasa Mahkemesi kararı ile gazeteci kisvesi altında casusluk yapan iki kişi Can Dündar ve Erdem Gül cezaevinden salıverildi.

Bakmayın şimdi zafer naraları atmalarına. Aslında içleri kan ağlıyor. Emzikleri gitti, şimdi sil baştan yapmaları gerekiyor.

İsrail’in Sözcü’sü ise akıllı. B planı her zamam iyidir. Çarşamba gününden yeni haberine başladı. Cerattepe’nin elinden kayıvereceğini anlamış olacak ki yeni hedefi Çamlıca camisi.

Sözcü gazetesi, 24 Şubat 2016.
Haydi bakalım sizden daha akıllıca taktikler bekliyoruz. İki ayınız var, becerdiniz becerdiniz, yoksa bu adamlar size bir daha iş filan vermez. İşiniz buna kaldıysa işimiz kolay demektir.