Türkiye Rus uçağını düşürdü, İran’ın kimyası bozuldu…

ASKERİ PANİĞE KAPILDI…

MÜSLÜMAN DİN ADAMLARI RUS DİN KARDEŞLERİNE (!) DUAYA ÇIKTI…
Tahran geçici Cuma İmamı Ayetullah Muhammed Ali Muvahhid Kermani, Rusya’nın Suriye’ye düzenlediği hava saldırılarında başarılı olması için dua etti.Tahran geçici Cuma İmamı Ayetullah Muhammed Ali Muvahhid Kermani, Rusya’nın Suriye’ye düzenlediği hava saldırılarında başarılı olması için dua etti.Tahran Üniversitesi yerleşkesinde kılınan cuma namazı hutbesinde Kermani, Rusya’nın Suriye’ye düzenlediği hava saldırıyla ilgili, ‘Allahu Teala inşallah Rusya’ya DAEŞ’i yok etme konusunda daha fazla başarılar ihsan eder’ duasında bulundu.Kermani,  bu saldırılardan sonra ‘Suriyenin durumu iyileşiyor. Bir milyondan fazla Suriyeli mülteci Rusya’nın hava operasyonlarından sonra topraklarına geri döndü’ şeklinde savundu.Hutbenin devamında Kermani, ‘Rusya ile Türkiye arasında yaşanan olayda ümit ediyoruz ki akıllıca davranılır ve durum iyileştirilir. Ve her iki tarafın soğukkanlı olmalarını istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

BU HABERDE ŞU ANLAMA GELİYOR. BAK BİZDE ÖNEMLİ BİR GÜCÜZ. NÜKLEER ANTLAŞMA İLE TESLİM BAYRAĞINI ÇEKTİĞİMİZ BELLİ OMASIN DİYE BÖYLE HABERLERLE DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ. TÜRKİYE SÜPER GÜÇLERİN UÇAKLARINI HAVADA VURURKEN BİZİM TESLİM OLDUĞUMUZ BELLİ OLMASININ BİLİNÇ ALTI. YANİ KOMPLEKSİN DIŞA VURUMU.
HATIRLANACAĞI ÜZERE MAVİ MARMARA SALDIRISI SONRASINDA BÜTÜN İSLAM DÜNYASININ SEMPATİSİNİN TÜRKİYE ÜZERİNDE TOPLANMASI ÜZERİNE NEREDEYSE AYNI GÜN İRAN’DA EN RESMİ AĞIZLARINDAN KENDİ YARDIM GEMİLERİNİ HAZIRLAYIP YOLA ÇIKARACAKLARINI SÖYLEMİŞTİ. SONRASI UNUTULDU GİTTİ. NE Mİ OLMUŞTU? HİÇBİRŞEY…