Birleşmiş Milletler çetesinin daimi haydutları (üyeleri) intikam yolculuğunda…

ÖNCE FRANSA

SONRA RUSYA

‘Dünyanın neresinde olursa olsunlarbulup cezalandıracağız’
Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkesinin ‘bu türlü barbarca terörist saldırılarla’ ilk kez karşılaşmadığını belirterek, ‘Bu saldırının faillerini bulup cezalandıracağız, onları dünyanın neresinde olursa olsunlar bulup cezalandıracağız’ ifadelerini kullandı.
Putin, Rusya’nın Suriye’deki hava saldırılarını yoğunlaştıracaklarını vurgulayarak, ‘Suriye’deki hava operasyonlarımız sadece devam etmemeli, suçluların intikamın kaçınılmaz olduğunu anlayacakları kadar güçlendirilmeli’ diye konuştu.
Saldırıların faillerinin yakalanması konusunda yabancı ülkelerle işbirliği yapılması için Dışişleri Bakanlığı’na talimat veren Putin, BM’nin 51. maddesi gereğince hareket edeceklerini bildirdi.
‘DÜNYANIN NERESİNDE OLURLARSA OLSUNLAR’ CÜMLESİNE DİKKAT DİYORUZ.
Fransa’dan sonra Rusya’da uçağının bomba ile düşürüldüğünün kesinleşmesinden sonra intikan yemini etti. Ama bir söz vardır intikam yolculuğuna çıkanlarla ilgili.
‘İntikam yolculuğuna çıkan iki tane mezar kazmaya hazır olmalıdır. Bir tane düşmanı için bir tane de kendisi için.’ Hatırlatmış olalım.
IŞID DÜN KİMİ TEHDİT ETMİŞTİ.

YANİ ABD BENDE BU OYUNDA VARIM. WASHİNGTON’DA BİR İKİ BOMBA PATLATTIRIP SİZE KATILABİLİRİM DİYOR. ZATEN OYUNUN TAM GÖBEĞİNDE VE 11 EYLÜL FİLMİNİ GEÇMİŞTE BAŞARI İLE ÇEVİRMİŞ ARDINDAN AFGANİSTAN VE IRAK’TA SOYKIRIM YAPMIŞTI. ONUN İÇİN ZAHMET ETMESEYDİNİZ DİYORUZ.
DANİMARKALI KUDURMUŞ BİR MİLLETVEKİLİ İSE KADIN VE ÇOCUKLARI DA ÖLDÜRMEKTEN BAHSEDİYOR. YİNE DE KENDİSİNE AÇIK SÖZLÜLÜĞÜNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Espersen, ‘Artık IŞİD’i vurmalıyız kadın ve çocukların arkalarına saklanıyorlar, ve onlarda bizim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar, ve bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlarda sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez’ açıklamasını yaptı.
SANKİ IRAK’TA, AFGANİSTAN’DA, BOSNA’DA, AFRİKA’DA YAPTIKLARINIZI BİLMİYORMUS GİBİ CENTİLMENLİKTEN BAHSEDİYORLAR. UZUN SOYKIRIM LİSTENİZDEN BAHSETMEDEN GÜNCEL BİR HABERLE YETİNELİM.

PAPA İSE OYUNUN ADINI DOSDOĞRU KOYAR. DAHA ÖNCE DE YAŞANANLARIN PARÇALI BİR 3. DÜNYA SAVAŞI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ.

ŞİMDİ KALA KALA ÇİNLİLER VE İNGİLİZLER KALDI. ONLARA DA BİRER SALDIRI SERVİSİ YAPILIRSA BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇETESİNİN BÜTÜN DAİMİ ÜYELERİ DÜNYA ÜZERİNDE İSTEDİĞİ YERDE ÇATIŞMALARA/SOYKIRIMLARA GİRMEYE CEVAZ ALMIŞ OLACAKLAR.

AMA ‘ÖLDÜRME LİSANSINI’ ALANLARA,

DÜNYANIN BİLE YETECEĞİNDEN PEK EMİN DEĞİLİZ.