Yurtta cinnet, cihanda cinnet…

4 gün önce:

Bugün öğleden önce:

Bu deşifrenin hemen arkasından gelen saldırı. Bu olay birilerinde panik başlatmış olmalı.

Bugün öğleden sonra:

Bugün bir haber daha vardı gündeme düşen:

http://www.star.com.tr

Tabi bugünün bir de dünü vardı:

Bir de geçtiğimiz günlerde olan bir olay üzerine bugün yapılan bir açıklama vardı:

Bu kadar haberden sonra yurtta cinnet ve cihanda cinnet geçirenlerin olması çok normal değil mi?

 

 

 

6 comments

  1. Haberlerden başlıklar sunuyorsunuz, bu sunulan haberlerin sonuna gelindiğinde bir çıkarım veya sizin deyiminizle bir analiz bekliyor insan ama yok. Sadece medyaya düşen ve herkesin ulaşabileceği haberleri alt alta dizmek analiz değil.

  2. Gözden kaçırdığımız yada gözümüzde cereyan eden haberlerin birbiriyle olan alakasını kavrayabilmek bakımından bence harika bir iş çıkarıyorsunuz.

    Her haberinizi büyük bir merak ve heyecan içinde bekliyorum…

  3. Benim gün içerisinde gözden kaçırdığım, görmediğim, aralarında bağlantı kuramadığım haberler mutlaka oluyor. Burada hem o haberleri görme ve hem de, o haberler arasında bağlantı kurma fırsatını bize sunuyor Ömer Bey sağ olsun. Sanırım sayın misafir de daha detaylı yorumlar beklediğinden (ki sitede bir çok detaylı analiz var) hafif sitemkâr bir serzenişte bulunmuş. Ömer Bey’in yoğun bir çalışma temposu olduğunu ve ona rağmen bu sitenin devamlılığını sağlayabilmek için üstün bir gayret gösterdiğini ben biliyorum lâkin bunu siteyi takip eden her okuyucu bilmeyebilir. Bu vesile ile bu bilgileri de diğer okuyuculara da hatırlatarak Ömer Bey’e sevgi ve selâmlarımı gönderiyorum.

    Mehmet Selçuk YALÇIN.

  4. Aslında her olay birbiriyle bağlantılı, Rusyadaki AVM yangını ile Taksimdeki hastane yangını da olaylara sizin bakış açınızdan bakmaya zorluyor. Analizlerinizi takibe devam….

Comments are closed.