Facebook meydan muharebesi…

Ve karşınızda Facebook savaşları.

Ardı ardına Facebook karşıtı mesajlar, kampanyalar, soruşturma haberleri geliyor.

Siz o haberleri okurken  biz size savaşın gelişini analiz ettiğimiz makalemizden bir hatırlatma yapalım. 20 Şubat 2018 tarihli “KUDÜS, VATİKAN, 666, KAOS VE FİNANSAL KRİZ” başlıklı yazımızdan bir bölüm;

Gerçekte bu savaş çok gözükmese de küreselcilerle siyonistler arasında uzun zamandır devam ediyordu. Bu konuyu 6 Eylül 2016 tarihli “İsrail iç savaşı” ve 9 Aralık 2017 tarihli “Merhamet kapısını kapatmışlardı, cehennemin kapısını açtılar” başlıklı yazılarımızda ele almış, karşılıklı mesajların haritadan silme şeklinde nasıl verildiğini irdelemiştik. Google Siyonist çizgiyi takip ederek her fırsatta Filistin’i haritadan silerken, küreselcilerin CNN’i ara sıra İsrail’e de mesajlar vermekte idi.

2

Bu savaş gittikçe kızışarak Küreselcilerin şeytanı Soros ile Siyonistlerin şeytanı Netanyahu ve ABD Başkanı Trump arasında ciddi bir savaşa dönüştü. Bu savaştan, Trump ve İsrail’in yanında yer alan Google ve Facebook’ta nasibini aldı.

Ocak ayında yapılan Davos toplantısında Soros, Trump’ın yok olacağını söylerken,

3

Google ve Facebook’u da teknolojinin önündeki en büyük iki engel olarak tanımlamıştı.

4

Aynı Facebook’un geçtiğimiz günlerde, küreselcilerin 2018 yılı için büyük projesi olan kripto paraları konu alan reklamları yasakladığını hatırlamakta fayda var.

5

Makalemizin tamamını buradan okuyabilirsiniz:

Konuyla alakalı mu makalemiz de ilginizi çekecektir:

Şimdi makalenin tamamını koyup bitirdiyseniz sonuna da bugün bültenlere düşen şu haberi ekleyelim:

İsrail’in Facebook ile yaptığı anlaşmayı hatırlatan Şaked, “Sebep çok basit. Facebook etkin bir şekilde terörle alakalı olan içerikleri talebimiz üzerine kaldırıyor. Ancak Twitter bizim bu yöndeki taleplerimizi görmezden geliyor. Biz de bu yönde onlara karşı yasal işlem başlatmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

300 SAYFA VE KİŞİSEL HESABI KAPATTI

Filistinliler, İsrail ile anlaşma yapan Facebook idaresinin kendi paylaşımlarını engellediğini ve hesaplarını kapattığını ifade ederken, İsrail makamları ise Filistinli aktivistlerin yaptıkları paylaşımlarla kendi güçlerine karşı kışkırtmalarda bulunduğunu öne sürüyor. (…)

http://www.karar.com

Herhalde konu anlaşılmıştır.

Yakında google vb diğerleri de bu güç mücadelesinde karşısında durdukları tarafın saldırısına uğrayanlar kervanına katılacaktır. 

Son bir not:

Facebook’un uyguladığı zararlı siteleri  kapatma furyasından bizim sitemizde nasibini almış ve facebook sayfamız kapatılmıştı.

Birilerine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileyemiyoruz…