Anlayamayanlara, anlamak istemeyenlere görüntülü olarak…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya yolculuğu sırasında uçağı Türk Hava Sahası’ndan çıkana kadar F-16’lar eşlik etti.  Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Rusya’nın Soçi kentine gitti. Cumhurbaşkanı’nın Rusya yolculuğunda kendisine eşlik eden gazetecilerden Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in paylaştığı bir fotoğraf ise dikkat çekti.

F-16’LAR EŞLİK ETTİ

Hakan Çelik, Cumhurbaşkanlığı Tur Uçağı’na Türk Hava Kuvvetleri’ne ait F-16 uçaklarının eşlik ettiği anı fotoğrafladı ve “F-16 savaş uçakları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan Tur Uçağı’na Türk hava sahasından çıkana dek eşlik etti. Allah devlete, millete zeval vermesin.” notuyla paylaştı.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/470040.aspx

Anlayamayanlara, anlamak istemeyenlere, Türkiye’yi parçalı görmek isteyenlere  daha rahat anlasınlar diye görüntülü olarak servis edilmiş bir fotoğraf. Türkiye tek parça, ordu başkomutanın yanında, darbeciler ve efendileri kaçacak delik arıyorlar.

Türk Hava Kuvetlerinin uçakları artık sadece Türkiye’nin emrinde…

Kuklalara, haşhaşilere, onların iplerini elinde tutanlara, Karadeniz’de elektronik savaşlar yaparken aklına kötü fikirler gelecek olan bazı Batılı “müttefiklerimize” ithaf olunsun diye çekilmiş bir görüntü…

Umarız anlamışlardır…