Mahkeme kararıyla: Batı sistemi insan değil…

DÜNYA BÖYLE SUÇ GÖRMEDİ: ‘MAZLUMA YARDIM VE YATAKLIK’

Cédric Herrou isimli bir Fransız’ın, Fransa-İtalya sınırını geçerek sığınmacılara barınak bulmaları konusunda yardım etmesi ve yiyecek sağlamasına tahammül edemeyen Fransız yönetimi yardımsever çiftçiyi cezalandırmak için ayağa kalktı! Vicdansız Fransız Savcıya karşı ise yine vicdanlı bir avuç Fransız harekete geçti. Savcının 8 ay hapis cezası ve aracına el konulması isteğini protesto ettiler. Mahkeme önündeki gösteriye sadece 300 dolayında vicdan Fransız katıldı. Katılanların da önemli bir kısmı Fransa vatandaşı Müslümanlar!

SAPKIN BATIYA TOKAT GİBİ SÖZLER

Kendisinin bir çiftçi ve işinin insanlara yiyecek sağlamak olduğunun altını çizen Cédric Herrou, “Eğer bu sorun çözülmezse, tabii ki ben de onlara yardım etmeye devam edeceğim. Benim evimde kalan mülteciler de var zaten. Onlara yardım etmeye ve onları desteklemeye mecburuz. Onların siyah ya da beyaz oluşu, bir kimliğe sahip olmaları ya da olmamaları benim için fark etmiyor. Bu benim işim değil. Ben bir çiftçiyim. Benim işim insanlara gıda sağlamak ve ben de şu anda bunu yapıyorum” diyor. (…)

http://www.yenisoz.com.tr/batida-insan-olmak-bile-suc-haber-18713

Ve Türkiye:

Böyle bir ortamda Batının insansız uçak için anlaşması çok mantıklıdır. Nasıl olsa insanlıkları kalmamış bir medeniyet haline geldiler.

Uçakları da insansız olmuş çok mu?