Bir BTÖ üyesi etkisiz hale getirildi…

Suriye’de, DEAŞ’in merkez olarak kullandığı Rakka‘ya yönelik Koalisyon güçlerinin hava desteği ile süren operasyonda İngiltere vatandaşı bir YPG‘li teröristin yaşamını yitirdiği belirtildi. Söz konusu İngiliz YPG’li terörist 20 yaşındaki Ryan Lock’un, daha önce de, Türk savaş uçaklarının YPG hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısında şarapnel parçaları ile yaralandığı belirtildi. The Guardian Gazetesi ve Suriye’deki internet sitelerinde yer alan habere göre, Koalisyon güçlerinin hava desteği ile Demokratik Suriye Güçlerinin yürüttüğü Rakka operasyonunda İngiltere vatandaşı YPG’li terörist Ryan Lock, Caber köyü yakınlarında 21 Aralık’ta yaşamını yitirdi.

Peki İngiliz gazetesi The Guardian olayı nasıl vermiş:

https://www.theguardian.com/uk-news/2017/jan/02/briton-ryan-lock-killed-while-fighting-against-isis-in-syria

Daha önce Türk uçakları tarafından bombalanmış ve yaralanmış. Yanındaki “cihat eden” Alman ve Amerikalı terörist bu bombardımanda ölmüş. Ardından Türkiye ve Erdoğan için ağza alınmaz bir mesaj atmış. (Edepsiz İngiliz gazetesi de haber veriyoruz numarasıyla bunu satır satır yazmış)

Batı Terör Örgütünün (BTÖ) Hristiyan cihatçı  bir üyesi daha etkisiz hale getirildi.

Bu coğrafyada kan, gözyaşı, vahşet, şiddet ve nefretin tohumlarını eken dedesi İngiliz Lawrence ile birlikte haşrolması dileğiyle…