Star gazetesi tık alma uğruna ruhunu satıyor?

screenshot_27

http://www.star.com.tr

Daha iki gün olmadı Rusya ağzıyla bir galeri ile ortaya çıkmıştı Star gazetesi ve eleştirmiştik.

screenshot_31

Şimdi de ABD ve Batı reklamı ve bilinçaltı çalışması yapıyor Star gazetesi. Birkaç tık uğruna yine kendini satılığa çıkarmış ve Batı silah sistemlerinden 29 karelik bir galeri oluşturmuş. Hani deseler ki “Batının İslam coğrafyasında katliam yapan silahlarının galerisi” bunu anlayacağız.

Ama galerinin ismini “DAEŞ’in korkulu rüyası, Onu görünce kaçacak delik arıyorlar” diye koymuşlar. Star’ı aptalların yönettiğini sanarken artık Batılıların yönettiğini düşünmeye başladık.  DAEŞ, ABD-İngiliz ve Batı uçaklarından ve füzelerinden korkuyormuş. Gerçekten acınası bir ahmaklık.

screenshot_28

Ve galerinin 9 fotosu. Müthiş korkulan uçaklar sırasına Tornada 9. sıradan girmiş. Bu fotoğrafla Star çalışanlarının cehaleti perçinlenmiş oldu. İşte kendi ağızlarından Tornado uçaklarının durumu:

screenshot_29

Umarız Star gazetesi bunu sadece ahmaklığından ve cahilliğinden yapıyordur. O zaman “kalite bu” der geçeriz. Ama birilerinin 5. kol faaliyetini burada yapıyorsa o zaman iş değişir.

Kendilerini biraz bilgilendirelim. Sadece DAEŞ değil bütün Batı ve onların bölgedeki uşak rejimleri sadece Türkiye’den korkuyorlar. Onun için böyle başlıklar altına galeri kuracaksanız bir zahmet bizim silah sistemlerimizin ve askerlerimizin resmini koyun…

screenshot_30

Açıktan Erdoğan yalakalığı manşetleri atacağınıza o doktrinin uygulanmasına yardım edecek bilinçaltı faaliyetlerini bu ülke adına yapın, başka ülkelerin adına değil…