Baronlarla toplantı, Türk saldırgan, ekonomik tetikçi…

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu genel görüşmeleri için New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı otelde Bloomberg CEO’su Michael Bloomberg tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında bir grup ABD’li yatırımcı ile bir araya geldi.
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın hazır bulundu.
Masanın bir tarafında Erdoğan liderliğindeki Türkiye heyeti yer alırken, karşı tarafta ise Michael Bloomberg’ın yanı sıra Rotschild ailesi mensubu James Rotschild, Henry Kissinger, Blackstone Group Başkanı, Cumhuriyetçi Hamilton Evans James, Warburg Pincus CEO’su ve Rockefellerci Henry Brewer Schacht, EMEA Citi İcra Başkanı James C. Cowles, Coxton Associates ortağı Jeff Enslin, Lazard CEO’su  Bilderberg’ci ve Hillary Clinton’un destekçilerinden Kenneth M. Jacobs, BBVA İcra Kurulu Direktörü Jose Manuel Gonzalez-Paramo, WL Ross and Co. Başkanı Wilbur Ross, BM Personeli Emeklilik Fonu Başkanı Carol Boykin, büyük satranç ustası Magnus Carlsen ve temsilcisi Espen Agdestein yer aldı.
MESAJ KİME?
James Rotschild, Henry Kissinger, Michael Bloomberg, Hamilton Evans James, James C. Cowles gibi ünlü Siyonsit, Evanjelist küreselci baronlar Erdoğan’la buluştu. Buluşmadan yansıyan kareler, Tayyip Erdoğan’ın Türkiye düşmanlığına devam eden ABD’liler ile Rus ulusalcılarının da aralarında yer alan çevrelere çarpıcı mesajlar verdiğini gösterdi.
KARŞI MASADA KİMLER VARDI?
Masanın bir tarafında Erdoğan liderliğindeki Türkiye heyeti yer alırken, karşı tarafta ise Michael Bloomberg’ın yanı sıra Rotschild ailesi mensubu James Rotschild, Henry Kissinger, Blackstone Group Başkanı, Cumhuriyetçi Hamilton Evans James, Warburg Pincus CEO’su ve Rockefellerci Henry Brewer Schacht, EMEA Citi İcra Başkanı James C. Cowles, Coxton Associates ortağı Jeff Enslin, Lazard CEO’su  Bilderberg’ci ve Hillary Clinton’un destekçilerinden Kenneth M. Jacobs, BBVA İcra Kurulu Direktörü Jose Manuel Gonzalez-Paramo, WL Ross and Co. Başkanı Wilbur Ross, BM Personeli Emeklilik Fonu Başkanı Carol Boykin, büyük satranç ustası Magnus Carlsen ve Espen Agdestein yer aldı.

Polis AVM güvenlik kameralarından edindiği görüntü ve fotoğrafları kamuoyuyla paylaştıktan sonra, gelen ihbarlar sonucu silahlı saldırganın kimliğini belirledi.Saldırının meydana gelmesinden sonra, görgü tanıkları tarafından hispanik asıllı olduğu öne sürülen silahlı saldırganın 20 yaşında, Arcan Çetin adında bir Türk olduğunu belirledi.Arcan Çetin, polis tarafından yakalandıktan sonra gözaltına alındı.
ADANA DOĞUMLU ÇIKTI
AFP’nin haberine göre Çetin, Facebook profilinde Adana doğumlu olduğunu paylaşmış. Ayrıca Çetin’in Oak Harbor lisesine gittiği ve bir markette çalıştığı öğrenildi. Çetin’in başta Call of Duty olmak üzere şiddet içeren bilgisayar oyunlarına karşı ilgi duyduğu belirtildi.
SALDIRI NASIL DÜZENLENMİŞTİ?
ABD’nin kuzeydoğusunda yer alan Washington eyaletindeki silahlı saldırıda dördü kadın, beş kişi öldürülmüştü. Polis, saldırının ardından üzerinde koyu renk kıyafet olan Hispanik bir erkeğin yürüyerek otoyola doğru gittiğinin tespit edildiğini duyurmuştu.

Mesaj açık değil mi? Yanlış ata oynama, seni hem şeytanlaştırır hem de ekonomini vururuz…