‘Hayaletin İntikamı’ filmiyle 15 Temmuz’u haber vermişler…

CIA ve Pentagon’a hizmet etmekle ünlü Hollywood’un, 6 Kasım 2015’de Türkiye’de gösterime giren ‘Hayaletin intikamı’  filminde hem FETÖ’nün kim olduğu ve nasıl insan devşirdiğini anlatıldığı, hem 15 Temmuz işgal girişiminin haber verildiği, hem de Mısır darbesine işaret ettiği ortaya çıktı.
İNGİLİZ YAPIMI ÖRÜMCEK AĞI
İngiliz yazar Joseph Delaney’in aynı adlı eserinden Türkçe’ye uyarlanan filmin hemen her karesi satanist sembollerle dolu. Örümcek ağı ile örülen hedef, binaların üstündeki karanlık bir kişi tarafından yönetiliyor. Her yerde baykuşlar uçuşuyor ve baykuş sokaktaki 360 derecelik kameralardan izliyor olup biteni. Çocukları kaçırıp devşiren hayalet böylece hem bir yandan pagan olan atalarının dinine hizmet ediyor, diğer yandan da toplumdan öcünü alıyor.
Filmde Hıristiyan korsanlar ve aynı zamanda şeytana tapanların tek gözü sıkça kullanılıyor. Başrolünü paylaşan ve filmde karanlık yapı tarafından kaçırılan çocuk rolündeki Charlie’nin (Jock Fulton) başında ise korsanların haçı yer alıyor. Çocuklar sürekli olarak 15 Temmuz’da kaçırılıyor ve kaçırılmadan önce babalarına hep alınan şeylerin bedelini “hayalete ödeyebilir miyiz” diye soruyorlar. Hiç biri bulunamayan çocuklar paganlaştırılıp Kelt tanrısına ibadet ettiriliyor.
15 TEMMUZ’U BÖYLE HABER VERDİLER
Başrolü oynayan Nicolas Cage oğlu Charlie’yi araştırırken ilginç detaylara ulaşır ve karısına “bir gün seç” diye sorar. Karısı “15 Temmuz” dediğinde cevap da ilginçtir “mükemmel!” Bu aynı zamanda Charlie’nin doğum günü diye ekler. Mükemmel çünkü, 15 Temmuz gecesi “karanlıklar, kötülükler, kaos tanrısıSETH’indoğum günü. Türk izleyici yorumlarına bakıldığından izleyicilerin filmi saçma ve anlamsız buldukları görülüyor. Oysa içerdiği sembol ve mesajlar bir bilgilendirme, mesajlaşma, zihinsel motivasyon ve bilinç altlarına şeytani güç korkusu yerleştiriyor.
MISIR DARBESİ’DE FİLMDE KONU EDİLİYOR
Baba “ya kaybolan çocukların biri ile bağlıysa” deyince anne bunu nasıl anlayacaklarını soruyor. Hemen çocuğu kaybolan bu yüzden de uyuşturucu bağımlısı haline gelen bir başkasına gittiklerinde o baba da konuşmak için bunlardan para istiyor ve parayı hayalete (FETÖ’ye) ödemem lazım diyor.  Bu baba da çocuğunu kaybolmadan “hayalete ödeme yapabilir miyim” dediğini belirtiyor. O anda anlıyorlar ki bu çocuk da Charlie’den (Türkiye) 2 yıl önce kaybolmuş.
HAYALET ELEKTRİK SİSTEMİNİ KAPATIYOR
Tıpkı FETÖ’nün Türkiye ve dünyanın her yerine yayılmasını anlatırcasına “Hayalet her yerde” denilen filmde çocuklar rüyalarına girdikleri yakınlarına “beni kurtar” diye bağırıyor, hayalet de elektrikleri kesiyor ve her yer karanlığa boğuluyor. Son günlerde FETÖ’cülerin elektrik sistemine zarar vereceği bilgilerinin dolaşması ve elektrikleri kesip ilgiyi başka yöne çeken teröristlerin bu sırada Savcı Selim Kiraz’ı şehid etmelerini hatırlatıyor gibi.
BUNLAR DOLANDIRICI, BÜYÜCÜ VE SATAN
Medyuma bu kötülükleri nasıl yaptıklarını soran baba, “doğru frekansı yakalayarak” cevabını alıyor ve bunların dolandırıcı olduğunu söylüyor. Bunlar hakkında bilgi toplayan babaya bunların sembollerini Yunan ve Roman sembollerine benzemediği söyleniyor. Bunların Kelt tanrıçası (şeytan)’na benzediğini belirtilirken, Kelt’in yeniden yapılanması için küçük bir grubun harekete geçtiği, büyücülük yaptığı ve karabüyüyü kullandıkları belirtiliyor.
MUHTEMEL SUİKASTLARA DİKKAT!
John Kerry’e benzeyen hayaletin adamlarından biri olan Krey, İngiliz Hıristiyan Keltler’in Halloween diye adlandırdıkları 31 Ekim ‘Cadılar Bayramı’ yahut diğer adıyla ‘Hıristiyan Azizler günü’nde babaya yardım ederken ortalığı şeytanlar kaplıyor. Baba çocukların saklandığı yere giderken FETÖ’nün Samanyolu dizilerindeki köprü ve bulut sahnelerinin neredeyse aynısı gözüküyor ekranda ve baba “Kimse Yok mu?” diye bağırıyor. Bunlardan alınan 3 çocuk için her yıl, 31 Ekim’de gelip 3 çocuk alacakları belirtilerek muhtemel suikastlara dikkat çekildiği gözden kaçmıyor.
HAYALET GÜLEN, AĞLAYAN KADIN MI?
Hayaletin “ağlayan kadın” (ağlayan vaiz) olarak tarif edildiği filmde Krey, “bir yarasa kadar körüm ama sağır değilim” diyerek örgüt elemanlarının yapısı hakkında da ipuçları veriyor. Kaçırılan çocukların saklandığı yerin yolunu gösteren Krey (Kerry), “Gece yarısından önce dönmezsen orada sıkışırsın” diye uyarıyor. Baykuşların saldırıları arasında ilerleyen baba, çocukların devşirildiği gizemli yere iniyor. O andaki çocuk manzaraları FETÖ’nün aramızdan alıp dönüştürüp düşman ettiği militanların gerçek yüzünü gösterir gibi.
KELT, MOON VE FETÖ SEMBOLLERİ ŞEYTANIN SEMBOLÜNÜN AYNISI
Çocukların devşirildiği mahzenin çıkışında taşa kazınmış sembol incelendiğinde Şeytana tapan Keltler, Kore’nin FETÖ’sü MOON tarikatı ile FETÖ’nün “KITMİR KOLYESİ”ndeki ile neredeyse bire bir aynı olduğu, Çin’in yin yang sembolü ile benzeştiği, ortada ise satanizmin yıldızı beliriyor. Anlamsız bir senaryo gibi duran film berrak bir zihin ve FETÖ yapılanması hakkındaki bilgileri çerçevesinde izlendiğinde oldukça anlamlı hale geliyor.
KİTABIN KAPAK YAZISINA DİKKAT!
İngiliz yazar Joseph Delaney’in Hayaletin İntikamı kitabının kapak yazısında ise şu çarpıcı metin yer alıyor: Dostların düşman, düşmanların dost olduğu amansız bir mücadele bekliyor. Yıllar önce, annesi Tom’u, eğitmesi için Hayalet John Gregory’ye emanet ederken verdiği sözler yerini bulacak mı? Yedinci oğlun yedinci oğlu Tom, Hayalet’in gelmiş geçmiş en iyi çırağı olmayı başarabilecek mi? Olağanüstü bir dünyada kıran kırana bir savaşa girişen Tom, tüm eyaletin kendisinden beklediği kadar iyi bir kurtarıcıya dönüşebilecek mi?