FETÖ’nün kolyesi, Hillary’nin eli…

FETÖ terör örgütü üyelerinin kullandığı kolyelerden biri imiş. İlginç bir dizayn.

Laleden Yin Yang’a;

Kuyruğunu yiyen mason yılanı sembolünden;

daha birçok satanist ya da Illuminati benzeri gizli örgütlerin sembolüne benziyor. Sembol bilimci değiliz onun için çok üstünde durmamıştık. Ama bu akşam ‘The Economist’ denen şeytanilerin dergisinin 2015 ve 2016 kapakları üzerinde çalışırken gizli mesajları bulmak için kapak resmini bayağı büyütmüştük. O sıra bir şey dikkatimizi çekti:
Hillary Clinton’un eli bir elde olmayacak şekilde ters çizgiler ve gölgelerle dolu idi.

Zoom yapalım:

Biraz daha

En belirgin gölgeleri işaretleyelim

Yok canım herhalde biz kuruntu yapıyoruz. Fetöcülerin kolyesi ile bu el üzerindeki sembol tamamen rastlantı olmalı.

Ama madem başladık devam edelim. Bu sembol aynı zamanda şu ünlü FETÖ’cü darbecilerin okunmuş 1 Dolarlık banknotların üzerinde olan Masonların sembolü olan Phoenix kuşudur. (yani küllerinden doğan Anka kuşu)

Peki Lucifer yani şeytanın boynuzlarına da benzemiyor mu?

Hazır kuruntu yapmışken The Economist’in 2016 yılı kapağına da bakalım.  Papa’nın yanında çekingen bir çocuk gibi boy gösteren bu Ortodoks papaz kim acaba?

Masonların sembolü olan Güneş’in üzerinde 1’den 12’ye kadar rakamlar var.

İlk bakışta saat gibi gözükse de aslında ayları sembolize ediyor ve 7. ay yani Temmuz ayının devamı olan güneş ışını tam olarak bu papazı gösteriyor. Fetullah Gülen’e olan benzerlik çarpıcı değil mi? Temmuz ayının 15. günü Türkiye’de ne olduğunu söylememize gerek var mı? (Gerçekte bu papazın Moskova Patriği Vladimir Mikhailovich Gundyayev olduğunun söyleniyor ama masonların çift anlama ne kadar meraklı olduklarını da hatırlatalım)

Resmin daha çok kime benzediğini sizin kararınıza bırakmadan önce bir ipucu verelim.Gundyayev’de belirgin göz torbaları olmadığına dikkat.

Peki bu Ortodoks papaz kimlerin arkasında duruyor. Başörtüsünden ve fesinden Müslüman oldukları çok belli olan iki kişinin arkasında kukla oynatıcısı gibi duruyor. Tepedeki yakıcı güneşin tam bu bölgeye baktığı dikkatinizi çekmiştir. İlginç bir şekilde FETÖ elebaşısının sığınmayı düşündüğü ülkelerden birisi olan Kanada’nın başbakanı da bu Papazın hemen yanı başında duruyor.

İşte Hillary Clinton’ın avuç içine işlenen sembolün bizi getirdiği nokta. En iyisi burada bitirelim. Siz yine de bu kolyelerden biri size hediye edilirse en yakın çöp kutusuna atmayı tercih edin.
Ne olur ne olmaz….