Liseliler sizin gibi kanı bozuk değil…

67,5 MİLYON KENDİNİ ZOR TUTUYOR
CHP’lilerin ‘12,5 milyonu zor tutuyoruz’ şeklindeki iç savaş tehdidinin ardından soytarı gazetesi, “CHP sokakta” manşetiyle çıktı. Memleketin kaymağını yiyen ‘çapulcu’ tayfası yaz tatiline gitmeden ve okullar kapanmadan liseli gençleri Gezi benzeri bir kalkışmaya sürüklemek istiyor. 3. Köprü haberini bile “Gezi korkusu, İstanbulluları kandırdılar” bilinç iğfaliyle verdiler. 67,5 milyon dedeleri gibi bunları da çöpe atmak için kendini zor tutuyor.

LİSELİLERE İĞFAL GİRİŞİMİ
İsrail-FETÖ koalisyonu tarafından yayınlanan Sözcü’lerine “Öğrenciler okullardaki AKP propagandasına tepkili” spotlu “Liselilerin AKP isyanı” manşeti attırdılar. Ateist yazarlarına ise  “Liseliler…” başlıklı gençleri kışkırtma yazısı yazdırdılar.  “Bunlar senin gibi, benim gibi değil hacı, Yüzde 90’ı deli. Ordu ile başa çıkarsın, liselilerle başa çıkamazsın” diyerek açılığı oldukları sübyancılığı devreye sokup çocukları iğfal etmeye yeltendiler.
GEMİYİ AZIYA ALDILAR SALDIRIYORLAR
Kullanışlı Alamancı piyon sahada, Amerika’nın provokatörü gazete sahnede.  Mayıs ayında beceremediler, şimdi Haziran ayında deniyorlar. Aceleleri var, çünkü çapulcular yazlığa kaçacak, okullar da kapanacak. Bu sezonu kaçırırlarsa hem şeytanî emekleri boşa gidecek, hem de zaman ve kaynak kaybetmiş olacaklar. Bilmedikleri şey ise, treni yine kaçırdıkları ve Ramazan’da da başaramayacakları!

DEDELERİNİN ÖCÜNÜN PEŞİNDELER
Bu milletin dedelerini denize döktüğü kriptolar, dedelerinin intikamı için yanıp tutuşuyor. Dünyanın karmaşık gündem ve halini fırsata çevirip Türkiye’yi de iktisaden ve siyaseten tarumar ederek bir an önce sonuç alma peşinde koşuyorlar.  Milleti millete kırdırmak istiyorlar, bu yüzden sürekli kandan söz ediyorlar. Eşleri yabancı ve başka dinden olan bu kriptolar, şehit ettirdikleri polisleri değil, önlerine konulan mermiden hareketle yeni bir gezi çıkarmak derdinler.
ŞER İTTİFAKI GENÇLERE TECAVÜZ EDİYOR
Batılılar sınır ötesinden, PKK ve DAEŞ içeriden, kanı bozuk ya da devşirilmiş sözde Türk kriptolar, başka parlamentolardan, bu ihanet şebekesinin elemanı sözde gazetecilerde ise iliştirildikleri medya ‘center’lardan saldırıyorlar bu millet ve değerlerine. Kirli emelleri için liseli gençlerin şuur altına tecavüz ediyorlar.
Bu arsız ahlaksızlara göre her yol mubah, her araç serbest. Her cepheden saldırıyorlar fakat millet bunları tınmıyor. Başaramadıkça sahiplerinden zılgıt yiyorlar. Zılgıt yedikçe hırslanıyor daha da saldırganlaşıyorlar ve üniversiteleri bırakıp liselilere sarkıntılık etmeye başlıyorlar.  Ama deli çağlarında olan liselilerin onlar gibi kanı bozuk ve vatan haini olmadığını bir türlü akıl edemiyorlar.
BU MİLLET KANI BOZUKLUĞU AFFETMEZ
Bu pedofili hastaları eğer liselilere sarkıntılık etmeyi sürdürürse, yavaş harekete geçse de harekete geçince önünde hiçbir güç duramayan Türk toplumu, bu suçun cezasını çok ağır bir şekilde keser. Hapishaneler veya sokaklara bakıp bu milletin en zayıf olanın dahi sapıkların cezasını çok hızlı kestiğini anlamak mümkün.
EPTER BUNLAR EPTER
Yaşı, bitik ve son günlerini yaşayan soyu kesik Avrupa’dan da, FED manipülasyonları ile sonunu uzatmaya çalışan  bitik Amerika’dan da, 2023 yılını görüp göremeyeceği tartışılan İsrail’den de artık kimse korkmuyor içimizde kriptolardan başka.
Kılıçdaroğlu 2 numara
Kılıçdaroğlu’na mermi atılması haberleri boş makam aracının camını taşla delerek Demirtaş’a suikast girişimi palavrasını akla getirdi.

Cumhuriyet gazetesi kendi elleriyle hazırladıkları düzmece planı “Demirtaş’a suikast girişimi” üst başlığı ile vermişti. Altında ise Demirtaş’ın aracına Diyarbakır’da kendisi araçta iken silahlı saldırı girişimi olduğunu söylemişti.

Adı gezi olayları, namaz kılanlara saldırılar ve son olarak da bir seri katille anılan ODTÜ’den 2009 yılında mezun olan ve aynı sene Reuters haber ajansında muhabirliğe başlayan Ece Toksabay, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a suikast düzenlendiğini iddia etmiş, gerçek çok geçmeden ortaya çıkmıştı.

Hürriyet ise aynı vagona atlamış ve “Arka camda kurşun izi” manşetiyle çıkmıştı. Bir de Demirtaş’ın “Ölüm Allah’ın emri” tweet’ini habere eklemiş, kendisine yapılan gerçek suikast girişimi sonrası Özal’ın delikanlı duruşunu Demirtaş’ın üzerine oturtmaya çalışmış ama elbise bol gelmişti.
Sonra her zaman olduğu üzere şeytanlığın mürekkebi kurumadan, gerçek yine gün yüzüne çıkmıştı.
EMNİYET VE VALİLİK YALANLADI
Diyarbakır Valiliği, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve kentte kullandığı makam aracına yönelik herhangi bir saldırının gerçekleşmediğini bildirirken, Demirtaş’ın talebiyle incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına götürülen aracın gerekli kriminal incelemelere tabi tutulduğu ifade edilen açıklamada, ilk belirlemelere göre, aracın arka camının sağ tarafında 3×3 santimetre büyüklüğünde hasar olduğunun gözlemlendiği kaydederken, kriminal incelemede ‘herhangi ateşli silah atış artığına rastlanılmadığı’ bildirilen açıklamada, hasarın sert bir cisim çarpmasından meydana geldiğinin değerlendirildiği belirtilmişti.