Açılış mı Ritüel mi?

Dünyanın En Büyük Tünelinin Açılış Töreni Tuhaf Bir Dini Ritüele mi Tanıklık Etti?
Avrupanın en güçlü insanlarının katıldığı İsviçre’deki Gotthard Base Tüneli açılış töreni karanlık, rahatsız edici ve esrarlı bir şeytani ritüeldi. Bu gizli elitlerin kutlamasına bir göz atalım.
57 km uzunluğunda olan ve 11 milyar Euro’ya mal edilen Gotthard Base Tüneli, tarihte dünyanın en uzun ve en pahalı tünel projesi. İsviçre Alplerinin içinden geçen tünelin tamamlanması 17 yıl aldı ve yükselen milliyetçilik ve sınırların kapatılması bağlamında Avrupa Birliği’nin sembolü olduğu söylendi.
Bu tünelin açılışını kutlamak için, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Başkan Francois Holland ve İtalya Başbakanı Matteo Renzi gibi Avrupalı mevkidaşların önünde özenli bir tören sunumu yapıldı. Misafirlerin birçoğu neşeli bir kutlama beklerken, Alman yönetmen Volker Hesse tarafından orkestra edilen ve keçi gibi giyinen bir adamın yöneticiliğinde alışılmışın dışında rahatsız edici bir gösteri izlediler.
Makalemde 2012 Londra Olimpiyatları açılış ve kapanış seremonisini tartışırken, gizli topluluk ritüellerinde yeniden sahneledikleri dramaları hatırlatan gizli elitler, tam ekrana kendi gündemlerini ve dünya görüşlerini sembolik ve dramatik görüntüler koyarak haz alıyorlardı. Ayrıca, katıksız güçlerini sergilemek için Olimpiyatlar veya büyük yapılar gibi mega büyük projeler üzerine Illuminati onay damgası koymaktan daha iyi bir yol yok.Tören, askeri davulun ritmik vuruşlarına uygun olarak yavaş bir şekilde yürüyen turuncu giysili işçilerle başlıyor.

Bu sahne tünele gönderilen işçileri temsil ediyor.
Bu çalışma gücünün askeri betimlemesinde oldukça ‘Yeni Dünya Düzeni’ kokan bir şey var. Davul vuruşları daha ritmik hale geldikçe, işçiler daha da heyecanlanıyor, etrafta dans ediyor ve ilmeklerden atlıyorlar.
Sonrasında, bir şeyler tuhaflaşıyor. Bir tren, beyaz iç çamaşırlı bir grup genç insan getiriyor.

Beyaz giyimli bu erkek ve kadınlar, tünelde seyahat eden kalabalığı temsil ediyorlar.

Her nasılsa, tören birbirini okşayan beyaz-kaplı insanlarla birlikte tuhaf cinsel bir hale geliyor.
İşçileri zombi askerler olarak tasvir ettikten sonra tören, genel popülasyonu da telkine son derece açık şehvetli bir grup insan olarak tasvir ediyor.
Sonrasında, o trenden şeytani bir düşmüş melek yani bebek yüzlü Lucifer çıkıyor.

Bu sahnede, tünel inşaatı sırasında ölen işçilerin onuru kastediliyor.  Peki bebek Lucifer neden üstlerinde korkunç bir şekilde uçarken görünüyor?
Bu noktadan itibaren olay tam bir şeytani törene dönüşüyor.

Keçi giysili bir adam, törenin başı haline geliyor ve diğer herkes de ona saygı gösteriyor.
Bu figürün tünel gibi bir yapıyla ne ilgisi var? Kitle iletişim araçları kendi mizacında bu töreni açıklayan girişimlerde bulunarak, Alplerde dağ keçisi olduğunu belirtmektedir. Peki bu keçi adam neden böyle bir güç pozisyonunda? İnsanlar neden ona doğru eğiliyorlar?

Boynuzlu kafatası tutan erkekler garip bir tören alayı içinde paha biçilemez dini eserlermiş gibi yürüyorlar.

Beyaz giysili kadınlar, “Keçi adamı tanrımız olarak kabul ediyoruz.”dercesine başlarının üstünde küçük boynuzlar taşıyorlar.

Bu sırada, keçi adam etrafta koşar ve enerjisi artmaya başlar.
Törenin ikinci kısmı açık havada yer alıyor ve aynı temel anlatıyı takip ediyor. Önce zombi işçiler çıkıyor, iç çamaşırlı insanlar onları takip ediyor ve şeytana bir hoşgeldin partisi.

Bazı sebeplerden dolayı işçiler kıyafetlerini çıkarıyor ve askeri düzene giriyorlar.

Iç çamaşırlı genç insanlar kafası karışık görünüyorlar. Bu elitlerin toplumu nasıl algıladığını anlatıyor.
Tören, bir kez daha işçilerin ölümünü rahatsız edici bir şekilde sergiliyor.

Üç işçi havada asılı ve ölü görünüyorlar.

İşçiler üç ürpertici hayaletle yer değiştiriyorlar.

Sonrasında onları Her şeyi gören büyük gözün önünde dalgalanırken görüyoruz. Elitlerin insan kurban edişini kutlamaları olabilir mi?

Bir düğün öncesi gelinler gibi beyaz peçe giyen insanların ardından keçi adam girişini yapıyor.

Keçi adam sahnede koşarken, deli bir adam gibi bağırıyor, büyük ekran da oldukça şeytani görünen keçi adam resimlerini gösteriyor. Üç bokböceği de onun önünde dalgalanıyor. Yoksa şeytan, bu üç ölü işçiyi sadece ufak böcekler olarak mı görüyor?

Beyaz giysili insanlar keçi adamın önünde eğilirken, bir dairenin gözleri gizli elitler tarafından size getirilen bu büyük, bariz şeytani serominiyi onaylarmışçasına onları seyrediyor.

Bir kadın,”Şimdi dünyanın kralısın.”dercesine keçi adamı beyazlara bürüyor.
Sonuç olarak
Gizli elitler için güç ve sembolizm herşeydir. Yukarıdaki tören her ikisini de göstermiştir. Dünyanın en derin ve en uzun tünelinin açılış töreni sayesinde, gizli elitler insan gücünü ve dünya kaynaklarını kontrol ettiklerini tüm dünyaya anlatmışlardır.  Diğer bir deyişle, onlar bu tür projeleri yapabilecek tek insanlardır çünkü politikayı, ekonomiyi ve ticareti kontrol etmekteler. Ayrıca, bu tür okült seremonileri açıkça düzenleyerek de bir mesaj vermektedirler:”Bu bizim inandığımız şeydir, bu sizin hakkınızda ne düşündüğümüzdür ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.”
Gotthard Base Tüneli açılış seremonisi hayatlarını feda eden işçileri alay konusu eden ve kitleler tünelde seyahat edecekken, büyük bir mühendislik başarısından, Baphomet’e adanmış dini bir seremoniye dönüşmüştür. Sonrasında, Avrupa’nın en güçlü insanları ayağa kalkmış ve gizli elitlerin gerçek hükümdarına adanan bu seremoniyi alkış yağmuruna tutmuşlardır.
Çeviri: Oğuzcan DOĞAN