Merak ettik, saldırgan ‘Allahu Ekber – Reis’in askerleriyiz’ demiş mi?

Can Dündar silahlı saldırıya uğramış. Ne zaman?
Casusluk yapma suçuyla mahkemeden 5 yıl yediği gün.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Can Dündar’a’devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklama’ suçundan 5 yıl 10 ay, Erdem Gül’e ise aynı suçtan 5 yıl hapis cezası verdi.
Vurulan kim? NTV kameramanı.

Ne zaman? Cumhurbaşkanının AB’ye hadi kendi yolunuza dediği saatlerde.

Erdoğan’ın gündeminde vizesiz Avrupa konusu da vardı. Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadelesine AB’nin müdahale etme peşinde olduğunu ifade ederek, ”Şu an AB, vize için terörle mücadele yasasını değiştirin diyor. Siz önce Avrupa Parlamentosu yanına çadır kuran teröristlere izin veren zihniyetinizi niye değiştirmiyorsunuz?” dedi. AB’nin bu isteğine sert çıkan Erdoğan, ”Teröristlere çadır kurduracaksın, bize de vize şartı süreceksin.Hadi bakalım, biz yolumuza gidiyoruz, sen de yoluna git. Kiminle anlaşabiliyorsan onunla anlaş.” şeklinde konuştu.
Ne zaman? Amerikan S&P Türkiye’nin kredi notunu yükselttiği saatlerde…

Ne zaman? Almanların yalvarma moduna geçtiği saatlerde…

Avrupa Birliği,kurulacak yeni Türk hükümetindengöç ve vize anlaşmalarının tamamına erdirilmesi için işbirliği beklediklerini açıkladı. Deutsche Welle Türkçe’nin haberine göre; AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Hansjörg Haber, düzenlenen bir basın toplantısında yaptığı açıklamada’Davutoğlu hükümetiyle iyi bir işbirliğimiz vardı, mülteci anlaşması bu hükümetin önerdiği bir girişimdi’şeklinde konuştu.
ALMANYA’DAN TÜRKİYE’YE ÇAĞRI
Öte yandan Almanya, göçmen anlaşmasını imzalayanBaşbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevden ayrılmaya hazırlanmasına rağmen Türkiye’nin Avrupa Birliği ile yapılan anlaşmaya sadık kalmasını beklediğini söyledi.
Neyse konuyu çok dağıtmayalım…Dönelim yine bizim casusa sözde kurşun sıkılmasına;
Biz bu filmi çok gördük ve şerbetliyiz. Tıpkı Uğur Mumcu olayı gibi. Önce şişir pompala sonra öldür.
Tıpkı Danıştay saldırısı gibi. Bir deEmin Çölaşan’ın eşi Tansel Çölaşan olay yerindekameraların önüne çıkarak ‘saldırgan tetiği çekerken Allahu Ekber dedi’ ya da daha iyisi ‘saldırgan yaşasın reis dedi’ deseydi olay tadından yenmezdi. Neyse buna da şükür. Eksik kalan kısımları da yarınEmin Çölaşan İsrail’in Sözcüsügazetesinde bir minik kuşa söyletir artık.
Kusura bakmayın beyler. 4.5G internet çağında bunları yutacak kimse kalmadı bu memlekette. Kendinizi biraz geliştirin.