Al sana ‘Zavallı Türkiye’…

Türkiye’nin son günlerde yaptığı hamleler batı dünyasını kudurttuğu gibi yerli işbirlikçilerini de çılgına çeviriyor. Hürriyet dün Türkiye’ye ‘zavallı’ diye hakaret ederken Sözcü Türkiye’nin silahlı İHA’ları ile hücum gemisi Anadolu yüzünden paniğe kapıldı.
GAVURUN SÖZCÜ’SÜ ZAVALLILAR
Önceki gün Türkiye’nin ilk çok amaçlı anfibi uçak ve hücum gemisi Anadolu’yu hiç haber yapmayan gavurun Sözcü’sü ve Siyonist sermayeli Hürriyet, geçtiğimiz günlerde “Dünyanın en pahalı savaş gemisi” başlıklı haberinde ABD’nin savaş gemisi için övgüler düzmüştü. Haberlerinde “Dünyanın en pahalı savaş gemisi Temmuz’da denize indirilecek. ABD’nin yaklaşık 13 milyar dolara mal olan yeni uçak gemisi USS Gerald Ford, Eylül’de ise donanmaya katılacak. Önümüzdeki 5 yıl içinde 38 yeni savaş gemisi inşa edecek ABD Deniz Kuvvetleri, bunun için 81 milyar dolarlık bütçe talep etti. Bu miktar Türkiye’nin 2015 yılı bütçesinin yaklaşık yarısına denk geliyor” diyerek Türkiye’yi aşağılamaya yeltenmişti.
TÜRKİYE TARİH YAZIYOR ONLAR ZAVALLILIK PEŞİNDE
Türkiye’nin geçmişte İsrail’den alınan işlevsiz İHA’ların yerine ve ‘ebrehe’ ordusuna karşı ‘ebabil’ler geliştirmesine, milli İHA ‘Bayraktar TB-2’ye füze monte ederek yeni bir adım atmasına, füzelere ‘Sen atmadın Allah attı’ Ayet-i Celilesinin rumuzu olarak ‘8/17’ yazmasına, ilk kez çok amaçlı anfibi uçak ve hücum gemisi Anadolu’nun üretimine başlamasına milleti sevince gark ederken batı ve içimizde uzantıları zavallılar ise kahretti. Bu gelişmeler karşısında millet heyecan duyarken, gavur sermayeli zavallı uşak medya ise bunların yerine Cumhurbaşkanı’nın kızının nişanlısı ile gittiği programı, Sümeyye Erdoğan ile gurur kaynağımız İHA’ların üreticisi olan müstakbel kocasının nikahının kıyılacağı salon ve o salonun ‘Yahya Kemal Beyatlı’ olarak değiştirilen ismi ile alay etmeyi tercih ediyor.
YENİ SÖZ BU MANŞETLE ÇIKMIŞTI
Yeni Söz 12 Ekim 2015 tarihinde “Ebabil, Ebrehe ordusu için geliyor” başlıklı haber  yapmış ve “AK Parti hükümeti, terörle mücadele tekniklerini yeni bir aşamaya taşıyor. Genelkurmay Başkanlığı’nın ihtiyaçlarını karşılamak, terörle mücadelede Mehmetçiğin elini güçlendirmek için yerli İHA’lara füze takılacak, Planlamaya göre insansız silahlı İHA, ANKA’nın gelişmiş bir modeli olacak. Türkiye’nin silahlı İHA’larının adı ise ‘Ebabil’ olacak. Ebabil, Kuran’ı Kerim’de fillerle donatılmış bir orduyu gagalarında taşıdıkları küçük taşlarla yenilgiye uğratan kuş türü olarak geçiyor” denilmişti.  Altı ay aradan sonra haberimizde yer alan hedeflerin yakalandığı, Türkiye’nin silahlı İHA’ları da kendi imkânlarıyla üretmiş oldu. Ebrehe ve Ebrehecilerin tüm korkusu ve belden aşağı hareketleri de bu yüzden.

YAHUDİ’NİN HERONLARI İLE İLGİLİ DEHŞET VERİCİ İTİRAF
Geçmişte TSK’nın kullandığı İsrail yapımı Heronlar, özellikle 11 şehitle neticelenen Hantepe ve Gediktepe baskınlarında oldukça tartışılmıştı denilen haberimizde medyada da tartışılan Heronlarla ilgili kendiliğinden güvenlik güçlerine teslim olan Rubar kod adlı bir teröristin şu itiraflarına da yer verilmişti: “Heron deyince bizi, ‘Rahat olun, onlar uçar gider. Şahin değil ki gelip alsınlar. Güvercin! Hem de takla güvercini!’ diye teselli ediyorlardı. Gerçekten de bir şey olmuyordu. Biz artık güvercinlerden korkmaz olduk. Çünkü bizi görmemeleri mümkün değildi.”

ZAVALLI HÜRRİYET!
Aydın Doğan’a ait olduğu iddia edilen Hürriyet gazetesi algı yönetimi haberlerine tam gaz devam ediyor. İktidarla direk savaşmak yerine dipten vurma yöntemine geçen Hürriyet, dün de ikinci manşet olarak “Zavallı Halep” başlığını kullandı.
Rusya, ABD, rejim ve DAEŞ tarafından saldırılan Halep’te taş üstünde taş bırakmazken, Hürriyet acımazı katillere tek bir cümle kurmayıp muhaliflerin durumunu “zavallı”lık olarak resmetti.
Muhalifleri yani Halep’i destekleyen Türkiye’ye ve burada zor günler geçiren muhalifleri “zavallı” olmakla suçlayan Hürriyet, derinden muhalifler ve özelde de hassaten Türkiye’ye “gücü bir şeye yetmeyen, âciz, acınacak kadar kötü durumda bulunan” anlamındaki bir kelimeyle hakaret ediyor.
Siyonist Axel Springer Verlag AG ortaklığı ile yayın hayatını sürdüren Hürriyet’in oynadığı algı oyunu, dikkatli gözlerden kaçmazken, müttefikleri Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Evrensel, Özgür Gündem ile birlikte silahlarını Türkiye’ye yöneltildiğini aşağılık silahın birbirinden hiçbir farkı yok.
FENERBAHÇE’Yİ NEDEN HEDEF ÇEKİYORLAR?
Fenerbahçe’ye karşı açılan şike soruşturması, 4 Nisan 2015 tarihinde Çaykur Rizespor maçı sonrasında Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse silahlı saldırından sonra geçen hafta da Trabzon maçında Fenerbahçelileri tahrik için maçı sabote etmeye dönük tahrik ve saldırı yaşanmıştı. Dün ise Gaziantep’te oynanacak Fenerbahçe maçından hemen önce polise yönelik intihar saldırısı meydana geldi ve maç ertelendi.
Yeni Söz yine 26 Nisan 2016 tarihinde “Bir elleri Ankara’da diğeri Trabzon’da” manşeti ile çıkmış ve Türkiye’nin en güçlü ve en büyük taraftarı olan takımlarından biri olan Fenerbahçe üzerinden provokasyon yapıldığına dikkat çekmişti. Medyanın özellikle de Sözcü’nün sürekli meseleyi provoke edici haberleri dikkatlerden kaçmıyor. Devlet ve Fenerbahçe camiasına diyoruz ki: “2 polisin şehid olduğu ve 23 kişinin yaralandığı saldırının zaman ve hedefine dikkat ve futbol üzerinden yapılabilecek kargaşalara dikkat!”
TÜRKİYE’NİN SAVAŞ GEMİSİ İSRAİL’İ NEDEN KORKUTUR?
Türkiye’nin yerli silahlı İHA, yerli uçak gemisi üretiminden rahatsız olan Sözcü, daha iki yıl önceki “Türk uçak demişi İsrail’i korkuttu” başlığı atmıştı. 5 Şubat 2014’li haberinde Sözcü, “Türkiye kamuoyunda ilk yerli uçak gemisi olarak tanınan Havuzlu Çıkarma Gemisi ihalesinin tamamlanarak düğmeye basılması İsrail’i alarma geçirdi” diyerek paniğe dikkati çekmişti.
İsrail’in en büyük gazetesi Jerusalem Post’un haberini şöyle aktarıyordu: “İlk Türk yerli uçak gemisi ihalesinin tamamlanarak projenin hayata geçirilmesi yolunda ilk adımın atılmasının İsrail, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesiminin tüm güvenlik hesaplamalarını altüst ettiğini yazdı. Gazetenin haberinde “Türkiye, uçak gemisi olarak da fonksiyon görebilecek olan çok amaçlı amfibi saldırı gemisi ihalesini tamamlayarak Doğu Akdeniz’de potansiyel olarak beklenmedik bir deniz üstünlüğüne kavuştu” denildi.”
Amerika ve İsrail yapınca sevinen, Türkiye yapınca panikleyip “Türkiye’nin hamleleri sizi de bizi de tehdit ediyor” diye gammazlayan bu medya, “Türkiye’nin Akdeniz’de dengeleri değiştirecek gücünden ciddi derecede rahatsız. Çünkü bunlar, Türkiye kimliği taşısa da Türk değiller. Dün olduğu gibi bugün de Müslüman Türklerden korkuyorlar.  Bu nedenle Türk’ün tarihini Vahdettin Han hazretlerinin altınları ve sağladığı imkânlarla yola çıkılan 1919’tan başlatmak için çırpınıyorlar. Boş ve zavallıca işler bunlar. Tarih inansanız da inanmasanız Hz Âdemle başlar!