Son halifeyi gönderenlerin çocukları 23 Nisan’da aile fotoğrafında…

Yeni Türkiye, dengeleri alt üst etti. Ezber bozup, kaos lobisine tokadı indirdi. Ancak o lobi, Yeni Türkiye’yi hedef almak için harekete geçti. İşte Ankara’daki Hilton Oteli’nin ‘Lobisi’ kaos ittifakını bir araya getirdi. Şimdiye kadar yan yana durmayan isimler ve örgütler, Yeni Türkiye’ye karşı omuz omuza verdi. Kaos Lobisi, Can Dündar’ın liderliğinde kol kola girdi.
TABAN İSYAN ETTİ
Terörle mücadelede şehit olan kahramanlar nedeniyle Meclis’teki resepsiyon iptal edildi. Bunun üzerine CHP ile Cumhuriyet gazetesi, alternatif resepsiyon düzenlemeye karar verdi. Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, resepsiyonu organize etti. Adres olarak Ankara’daki Hilton Oteli seçildi. Dündar ile Taşdelen, resepsiyonun yapılacağı kapının salonunda misafirlerini bekledi. İlk gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Devletin resmi törenlerine katılmayan, Atatürk’ün huzuruna çıkmayan HDP’liler de davetteydi. HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, yanına teröristbaşı Öcalan’ın yeğeni Dilek Öcalan’ı alıp resepsiyona gitti. Bu ikiliye HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel de eşlik etti. HDP’liler kapıda bizzat Can Dündar tarafından karşılanıp salona girdi. HDP’lilerden sonra gelen isim ise adeta herkesi şok etti. O isim MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bayrak açan Sinan Oğan’dan başkası değildi. Davetlilerden biri de eski bakan Abdüllatif Şener’di. Söz konusu isimlerden sonra bazı bazı yabancı misyon temsilcileri ile Paralel Yapı’ya yakınlığıyla bilinen isimlerin de davete katıldığı kaydedildi. Daha sonra Can Dündar, konuklara seslendi. Kılıçdaroğlu, bazı yabancı misyon temsilcileri, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının mensuplarıyla sohbet etti ve bazı davetlilerin isteği üzerine onlarla fotoğraf çektirdi. CHP, HDP liderleri ile MHP’nin lider adayının bir araya gelmesi ise üç partinin tabanını isyan ettirdi. Partililer bu buluşmayı kabul edilemez buldu.
KİMLER YOK Kİ
Cumhuriyet’in düzenlediği resepsiyona katılan isimler şunlar: CHP’li vekiller Bülent Tezcan, Engin Altay, Uğur Bayraktutan, Özgür Özel, Zeynep Altıok, Barış Yarkadaş, Şenal Sarıhan, Orhan Sarıbal, Gülay Yedekçi, HDP Milletvekili Mehmet Adıyaman, Türk Tabipler Birliği Başkanı Bayazıt İlhan ve Genel Sekreteri Özden Şener, Baskın Oran, Anayasa Mahkemesi eski bakanı Yekta Güngör Özden, Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Belçika Büyükelçisi, Yunanistan ve Fransız Siyasi Ataşesi, ODTÜ Rektörü Ahmet Acar, Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk… Hilton buluşması büyük tepki topladı. Sosyal medyada şu yorumlar yapıldı: Hepsinin seçmeni bir araya gelse AK Parti olmaz. CHP’ye oy veren kardeşler… Kime destek verdiğinizi görün. İşte Yeni CHP! Kemal Kılıçdaroğlu ile eşbaşkanı Figen Yüksekdağ… Bu fotoğraflara işi bakın. 7 düvele karşı 2. Kurtuluş Savaşı içindeyiz. Sinan Oğan ne işin var senin HDP’li Figen Yüksedağ’ın katıldığı davette. Körler sağırlar birbirini ağırlar. CHP=PKK=Paralel… Bunu anlamayan da namert! CHP’ye oy verenler… İşte oylarınızın gittiği yeri iyi görün. Yazık be cumhuriyetin kuruluş partisi bu hale gelmemeliydi. Teröristl ere kucak açan parti ile milliyetçilik ekmeği yemeye çalışan Sinan Oğan bir arada!!! Milliyetçi, vatansever, dinine ve ülkesine bağlı MHP’li kardeşlerim işte görün oynanan oyunu. Terörist cenazelerinden fırsat bulan Figen Yüksekdağ ve Dilek Öcalan bu daveti kaçırmadı. Resepsiyonun en dikkat ve tepki çeken davetlisi MHP genel başkan adayı Sinan Oğan oldu. Abdüllatif Şener de üst akıl resepsiyonunda boy gösterdi..
İşgalcilerin çocukları 23 Nisan’ı çocuklar gibi kutladılar. Aslında hangi tarafa/partiye/ideolojiye  sızarlarsa sızsınlar aynı olduklarını göstermişler. Ne hoş bir görüntü. Bu fotoğraf önümüzdeki yıllar boyunca hep karşınıza gelecek. Deşifreyi kendi ellerinizle yaptığınız için teşekkür ederiz.
Bu millet kime minnet duyacağını biliyor. Siz hainliğinize devam edin…
Aşağıdaki haberde size kapak olsun. İşgalcilere ülkeyi teslim eden babalarınızın mezarda kemikleri ürpersin…