Şifre ’20’ ve ‘Sultan’da gizli…

YENİ SÖZ VE HÜRRİYET’TEN BENZER MANŞET
Yeni Söz, dün “İngiliz’in dinsizlik dini laiklik tartışmaya açılınca, Osmanlının başşehrine saldırdılar” manşeti ile çıkarken, Hürriyet ise “Sultan’ın Sırrı 20 metrede” manşeti ile çıktı. Spotunda ise “Şanlıurfa’dan ‘Sultan’ adıyla aldığı biletle Bursa’ya gelen kadın canlı bombanın patlama yerine kadar yürüdüğü 20 metrelik mesafe kare kare inceleniyor” diye yazdı.

SİYONİST DERGİ ‘SULTAN’ KAPAĞI YAPMIŞTI

İngiltere’den yayın yapan ve Siyonist Rothschild hanedanın sahibi olduğu The Economist dergisi, büyük destek sundukları 2013 Gezi talanı devam ederken, Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘sultan’ olarak tanımladığı kapakla çıkmıştı. Sürekli Erdoğan ve Türkiye’ye düşmanlık eden ve Sultan kıyafetleri içinde resmettiği Erdoğan’a yönelik ‘Demokrat mı, sultan mı?’ başlığını kullanan Economist, İngiliz uşağı çapulcuların Gezi kalkışmasında dikkatleri başka yöne çekmek için ‘Selaniklilerin ayaklanması’ demek yerine ‘Türk ayaklanması’ başlığını tercih etmişti.
SULTAN, 20’nci KOLTUK VE 20 METRE
Osmanlının kalbinde patlatılan canlı bombaya ‘sultan’ rumuzu verilmesi, 20’nci koltuğun tercih edilmesi ve bombanın Ulu Cami’ye 20 metre mesafede patlatılmasının, Ankara’ya yönelik siyasi anlamlarının olduğu dile getiriliyor. Hem batılı düşmanlarımızın, hem taşeron örgütün, hem de Hürriyet’in şuur altımıza vermek istediği mesaj tam da bu! Demek ki, işin sırrı ‘sultan’ ve ’20’de gizli!

SON 20 GÜNDE ‘SULTAN’ NE YAPTI?
‘Son 20 günde ‘sultan’ ne yaptı?’ ya da soruyu şöyle soralım: ‘Son 20 günde küffarı kızdıracak hangi adımlar atıldı?’ O halde sıralayalım!
İŞTE 20’NİN ŞİFRESİ
İslam Ordusu büyük ses getiren ilk tatbikatını tamamladı.Genelkurmay tarihte ilk kez ‘darbe’ yapmayacaklarını açıkladı.Türkiye destekli Azerbaycan Ordusu 25 yıl sonra Ermenileri hezimete uğratıp, topraklarının bir bölümü geri aldı.Arabistan Kralı Selman Türkiye’yi ziyaret etti.İstanbul’da İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 13. Zirvesi yapıldı.İİT zirvesinde İslam İnterpol’ü, Tahkimi, İstihbaratı ve Kızılay’ının kurulması kararlaştırıldı.İran Cumhurbaşkanı Ruhani Türkiye’yi ziyaret etti.Aden Körfezi’ndeki İsrail’i sıkıntıya sokacak olan adalar Arabistan’a geçti.Obama, restine İstanbul’dan rest çeken Kral Selman’ın huzurunda el pençe divan durdu.Erdoğan, AP’nin Türkiye Raporu için ‘akbabaların hezeyanı’ diye rest çektiMerkel ve AB yetkilileri 23 Nisan’da yani TBMM’nin kuruluş yıl dönümünde Türkiye’yi ziyaret etti.İsrail, Türkiye ile anlaşmak için Türkiye’nin şartlarını bir bir kabul etti.PKK’nın beli kırıldı, Diyarbakır, Silopi, Nusaybin PKK’dan temizlendi.ABD ve İngiltere’nin PKK ile masaya oturma dayatması reddedildi.Rusya, Türkiye’ye uyguladığı ambargoları bir bir kaldırmak zorunda kaldı.Terör işbirlikçilerine dokunacak teklif TBMM’ye sunuldu.Hicaz Demir Yolu’nun yeniden ihyası için harekete geçildi.İngiliz ve Fransız’ın dinsizlik dini laiklik tartışılmaya başlandı.İngilizleri hezimete uğratan Kut’ul Ammare zaferi 100’üncü yılında yeniden kutlanmaya başlandı.’Sultan’ Azerbaycan ve Hırvatistan’ı ziyaret etti.
MESAJ ALINDI VE İADE EDİLDİ
Hürriyet’in haberde 20 metre ile ilgili hiçbir detaya yer verilmiyor. Buna rağmen Hürriyet 20 metre ve 20’nci koltuğu öne çıkardı. Yazamasa da Hürriyet’in ’20’ ile ilgili bildikleri olmalı.  Galiba özetle bu güçlenen Türkiye ve ‘İslam Birliği’nin yeniden tesisi. Ancak patlamada verildiği üzere ‘sultan’ kendini patlamadı aksine batıyı çatlattı. Ey batı! Mesajınız alındı ve aynen iade edildi.