Niye saldırıyorlar, nasıl mesaj veriyorlar…

Kut’ül Amâre Zaferi’nin 100. Yılı kutlaması nedeniyle Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen anma programında, zaferi kazanan 6. Ordu’nun sancağı CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi. Erdoğan, sancağı üç kez öpüp başına koyduktan sonra teslim aldı.
Hürriyet gazetesinden takip edelim niye saldırdıklarını;
23 Nisan 2016

Bir taşla iki kuş. Başbakanı emir eri gibi göstererek araya nifak sokmaya çalışırken 23 Nisan resepsiyonu il Kut’ül Amare’yi birbirinin rakibi gibi gösteriyor. İngiliz kapattı Atatürk açtı manşeti ise yoruma yer bırakmıyor. İngiliz’in dizaynını çok güzel kamufle ediyor.
29 Nisan 2016
Bu manşet o kadar profesyonel bir Gladyo çalışması ki şapka çıkarmamak mümkün değil. Bu 20 metre meselesi ile ilgili detaylı analiz içintıklayınız.Bu analize ek olarak iki manşetin ilk iki sözcüğünü yan yana koyalım. Kendisini Bursa Ulu camide patlatan ‘Sultan’ın sırrı’ ve ‘Katar’a dönüş’. Birleştirelim;
Sultan’ın sırrı Katar’a dönüşte… Hadi daha da bir anlamlandıralım. 100 yıl sonra Osmanlı’nın en son terkettiği toprak parçaısı olan Katar’a dönen Sultan (T.C.) kendini Osmanlı Devletinin ilk başşehrinde patlatarak intihar etti. Yani mesaj ‘Osmanlı politikalarına dönüş sizin için intihar olur’ diyor. Gladyo gazetesi ise bunu çok net biçimde anlaması gerekenlere manşetten anlatıyor.

Bir de bu manşete gereksiz görüntüleri temizledikten sonra böyle bakın;

30 Nisan 2016
Kaşımaya devam;

Sopa göstermeye devam (sanki Irak bölünmemiş gibi)

Kaşımaya devam (Spordan çok güzel kitle hareketleri çıkar)

İşte böyle mesaj veriyorlar. Batı çökerken  Osmanlı politikalarına dönen ve eski gücüne yavaş yavaş kavuşan ülkemize…
Ama nafile…