Irak’ta her bomba patladığında önce bu haberi hatırlayın…

Irak’ta başkent Bağdat’ın doğusunda bulunan Nahravan bölgesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 23 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer saldırıda 35 kişinin de yaralandığını ifade etti.Güvenlik güçlerinden bir kaynak yaptığı açıklamada Bağdat’ın doğusunda bulunan Nahrevan bölgesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 23 kişinin hayatını kaybettiğini; 35 kişinin de yaralandığını açıkladı.Kaynak, patlamanın Nahravan bölgesinde hayvan satışının yapıldığı alanda meydana geldiğini söyledi. Patlamanın ardından yaralılar çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı.

İşte o alçaklar. Hiçbir zaman unutmamanız için.  İngiliz ordusu bu alçakları kurtarmak için tanklar ve helikopterler eşliğinde tutuldukları polis karakolunu basarak insanlığa karşı suç işlemiş bu iki alçağı kaçırmıştı ve bu esnada yine birçok Iraklıyı öldürmüşlerdi.

Aynı polis merkezi olaydan yaklaşık 1 yıl sonra İngiliz askerleri tarafından tamamen patlatılarak yokedilmişti. Dünyanın herhangi bir bölgesinde, özellikle de Müslüman ülkelerde bir pazar yeri, türbe vb yer bombalandığında; Şii yada Sünni diye birbirimizi suçlamadan önce mutlaka bu haberi ve bu alçakları hatırlayın.