Terör kartını eline alıp Türkiye ile pazarlık mı yapacaksın aklınca?

Dün yaptığımız analizimizle birleşen bir haber;

Federasyon fikri İsrail’den
Özgür Suriye Genelkurmay Başkanı Ahmet Berri, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin ‘federasyon ilanı’ ile ilgili Yeni Şafak’a özel açıklamalar yaptı. “Suriye’nin kuzeyinde ilan edilen Kürt Federe Devleti fikri İsrail’den” diyen Berri, İsrail’in ‘Arz-ı Mevud’ (Vaadedilmiş topraklar) idealinden vazgeçmediğini vurguladı. Suriye’nin kuzeyindeki terörün ve istikrarsız bölgenin en çok İsrail’in menfaatine olduğunu ifade eden Berri, “Kandil ve Kobani’de bulunan terör örgütü yöneticileri Telaviv’den aldıkları teminatla federal bölge ilan ettiler” diye konuştu.PYD AMACINA ULAŞAMAYACAKWashington, Moskova, Avrupa başkentleri ve Birleşmiş Milletler’den gelen tepkileri “göstermelik çıkış” olarak niteleyen Berri,”Uluslararası toplum, Kuzey Suriye’de ilan edilen Kürt federal bölgesinin önümüzdeki dönemde özerk Kürt devletine dönüşmesi konusunda İsrail tarafından ikna edildi”dedi. ABD ve Rusya’nın, Kürt federal bölgesi konusunda projeye hizmet edeceğini ve İngiliz kanadının da Suriye’nin Türkiye sınırında ilan edilen Kürdistan konusunda aktif rol oynayacağını belirten General Berri,”Arap, Türkmen ve Kürt kardeşlerimizle bu bölücü cerayana karşı yeni bir cephe açtık,PKK’nın Suriye kolu PYD ülkemizde amacına ulaşamayacak” diye konuştu. (…)
Bu habere ek olarak 18 Mart tarihli analizimiz;

Bugün; Yaralıları ziyaret kılıfıyla gelenler…

Ve dün yaptığımız analiz;

(…)Tel Aviv’den bir uçağın terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralanan İsraillileri getirmek için İstanbul’a hareket ettiğini hatırlatan Netanyahu, şunları kaydetti:
‘(…)İsrail teröre karşı verilen küresel savaşta en ön safta yer almaktadır.Bu mücadele askeri olduğu kadar bir ahlaki mücadeledir de. Teröre karşı verilecek ahlaki savaşın kilit noktası şudur: Terörizmin – masum insanları öldürmenin – hiçbir yerde mazereti olmadığının net bir şekilde ifade edilmesi.Terörün ne İstanbul’da, ne Fildişi Sahili’nde ne de Kudüs’te mazereti olabilir. Terörü kınamayanlar onu destekliyor demektir.’
‘İsrail teröre karşı verilen küresel savaşta en ön safta yer almaktadır’ cümlesi herşeyin kodu ve şifresi bizde, bizi yanına almayan bu savaşı kaybeder anlamına gelmektedir. Neden mi? Hatırlatalım;

BATI MEDYASI İSRAİL’İN SAVUNMASINI KOMİK BULDU
Kızılhaç’ın teşekkür beklediklerini söyleyen işgal örgütü İsrail’in Tıbbi Hizmetler Komutanı Yarbay Itzik Malk, ‘operasyonla alıp, tedavi ettikleri DAEŞ militanlarının görüntülerini görmezlikten gelerek yaralı çocukları kurtardıklarını iddia etti. İsrail’in teröristleri tedavi etmesine yönelik savunmasını komik bulan batı medyası, “İsrail bunu niçin yapıyor” sorusuna cevap arıyor.
TEHLİKELİ VE KARMAŞIK BİR İLİŞKİ’
İsrail’in kurtarıp tedavi ettiği yaralıların DAEŞ militanları, Yahudi düşmanı selefi grupların üyeleri, el-Nusra ve el-Kaide gibi militanları olduğunu kaydeden Daily Mail, “Bu karmaşık ilişkinin tehlikeli olduğu konusunda hiç şüphe yok ve bu şeytanla anlaşma yapmak gibi bir şey” diyor. İki düşman arasındaki bu kurtarma işlemleri pek anlaşılır şey değil, diyen Siyonist sermayeli gazete, “Suriyeli yaralılar sınıra bırakılır, İsrail askerleri bunun bir tuzak olmadığını bilir ve gidip sınırdan yaralı düşmanlarını kurtarırlar, bu nasıl şeydir” diye soruyor.
Aynı IŞID’ın en son İstiklal caddesi saldırısını yaptığını hatırlatmamıza gerek var mı?
Gelelim Fildişi sahillerine;

Şubat ayı sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fildişi sahiline yaptığı ve büyük coşkuyla karşılandığı ziyaret sonrası ‘El Kaide’ Fildişi sahillerinin turistik bölgesinde bir otele saldırdı. Tıpkı Somali’de Türkiye sonrası artan terör gibi.

Bir gölge adeta Türk devlet adamlarını takip ederek onların ziyareti sonrasında bu ülkelerde karışıklıklar ve bombalamalar yaparak kendilerince bir mesaj veriyorlar.
Dolayısıyla şimdi Netanyahu isimli İsrail başbakanı olmuş seri katilin niye bu iki örneği vererek arkasına Kudüs’ü eklediği anlaşılmıştır herhalde.  Kudüs’te bana rahat vermezseniz, beni tanımazsanız, ilişkiyi askıda tutmaya devam ederseniz, gazıma yol vermezseniz, beni durmadan şamar oğlanına çevirirseniz, Filistinlilere iş öğretirseniz bende emrimdeki katil sürüsü ile rahat durmam demiş.
Daha ne deseymiş?