Suriye konusunda teslim olana kadar Ruslar’dan Suudilere rahat yok. Ama son pas İngiltere’den.

04 Kasım 2015

Guardian gazetesinin haberine göre, şimdi 68 yaşında olan Farb, 19 yaşındayken o zaman daha prens olan Kral Fahd’la 1968’te gizlice evlendiğini söylüyor. Kraliyet ailesi resmi bir evlilik olmadığını savunuyor.
Birlikte dış gezilere çıktığı Fahd’la ilişkisinin Kral’ın inme geçirdiği 1995’e kadar sürdüğünü söyleyen Farb, 20 Temmuz 2003’te Londra’daki bir otelde görüştüğü Prens Abdülaziz’in (Kral Fahd’ın başka bir eşinden olan oğlu) kendisine 12 milyon sterlin ve bugünkü değeri beş milyon sterlin olan iki daireyi verme vaadinde bulunduğunu belirtti.
Susması için verilen 5 milyon sterlini kumarda kaybetti’
Yargıç, daha önce de Farb’a ‘susması’ için 5 milyon sterlin verildiğini, kadının bu paranın 3 milyon sterlinini kumar borçları ve diğer ödemeleri için kullandığı kalan parayı da 2 yıl içinde kumar oynarak ya da lüks harcamalar yaparak bitirdiğini söyledi.
Kral Fahd’la Cidde’de Venezuela büyükelçiliğinde tercüman olarak çalışırken tanıştığını söyleyen Farb, Hristiyan olarak doğdu. Kral’la evlenebilmek için Müslüman olan Farb’ın daha sonra Scientology tarikatına girdiği belirtiliyor.
Farb, Kral’ın ölümünden önce 400 milyon sterlinlik nafaka davası açmıştı. Ancak mahkeme Kral’ın ölümüyle bu talebin geçersiz hale geldiğine hükmetti.
Canan Farb’a göre Kral’ın başka karıları da vardı ve 1974’te Lübnanlı bir avukatla evlendikten sonra da kendisiyle ilişkisi devam etti. İki kızıyla birlikte Avrupa ve Orta Doğu’da spor salonları açan Farb, Kral’ın Londra’ya geldiği zamanlarda kendisini ziyaret ettiğini söylüyor.
Farb, karardan çok memnun olduğunu belirterek,’12 yıldır mücadele ediyorum.(ŞİMDİ BİTTİ NE GÜZEL DEMEMİZ GEREKİYOR BURADA)İngiliz adeletine müteşekkirim. Yoksa onlar benim Suudi Arabistan’a gelmemi istiyorlardı.Beni orada taşlayarak öldüreceklerdi'(IŞID’I ÇAĞRIŞTIRDI MI TAMAMEN FARAZİ OLAN ÖLDÜRÜLME ŞEKLİNDEN BAHSETMESİ)dedi.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/11/151104_suudi_kral_dava
KOLAY DEĞİL İNGİLİZLER İÇİN SON YEDİKLERİ FIRÇAYI KALDIRMAK. ARTIK KİMSE SAYMAZ OLDU ONLARI ARAP YARIMADASINDA. HALBUKİ BÜTÜN KRALLIKLARI ONLAR KURMUŞTU. BİR CEVAP VERECEKLERDİ MUHAKKAK. EN KOLAYI DA ARAPLARIN ÇOK RAHAT HAREKET ETTİKLERİ İKİNCİ VATANLARI, JAMES BOND’UN ŞEHRİ LONDRA’DAN ESKİ KAYITLARI, DEFTERLERİ, FOTOLARI YADA SEVGİLİLERİ/ESKİ EŞLERİ ÇIKARMAKTIR. 12 YILDIR SÜREN DAVAYI TAM VAKTİNDE BİTİRİVERİRLER.ARAP YARIMADASINA DA İBRETİ ALEM OLSUN MUKABİLİNDEN. ESKİ PATRONDA HALA NUMARALAR VARDIR.
BİR HAFTA ÖNCE NE OLMUŞTU?

27 Ekim 2015
BU HABERDE RUS SPUTNIK’TEN. YAYINLANMA TARİHİ BBC HABERİ İLE AYNI.
4 Kasım 2015

04 Kasım 2015