Gezi çapulcularının tasması kimin elindeymiş?

HER FIRSATTA AK PARTİYİ KÜRESELCİ OLMAKLA ABD’Cİ OLMAKLA SUÇLAYANLARIN GELDİĞİ SON NOKTA. SOLCU OLMA İDDİASINDAKİ AMA GERÇEKTE TAM BİR AMERİKANCI CUMHURİYET GAZETESİ AMERİKANCI/ KÜRESELCİ KADİFE DEVRİMLERİN TETİKÇİSİ GEORGE SOROS’LA MÜLAKAT YAPIYOR. VE ONUN AĞZINDAN MANŞETİ HAZIR. ‘ERDOĞAN’IN ROL MODELİ PUTİN’Dİ’

Kurucusu olduğu Açık Toplum Enstitüsü’nün faaliyetleri ve mülteci kriziyle ilgili temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a gelen milyarder yatırımcı George Soros seyahati sırasında bir grup gazeteciyle görüşme gerçekleştirdi.Dünyanın en ünlü spekülatörü ve Açık Toplum Vakıfları’nın kurucusu George Soros, gazetecilerin ‘Gezi olayları sırasında eylemcileri desteklemekle ve faiz lobisi olmakla suçlandınız, nasıl değerlendiriyorsunuz’ sorusunaşu yanıtı verdi:
‘Vakıf’ın yaptığı aktif olarak protestocuları desteklemek ve tahrik etmek değildi, ki bu yanlış bir tavırdı.Ama Vakıf bu olayların mağdurlarına hukuki ve tıbbi destek sağladı’

Dünyanın en ünlü spekülatörü ve Açık Toplum Vakıfları’nın kurucusu George Soros’un gözü Suriyeli mültecilerde. (…) Soros “Gerçek bir kriz bunun farkına varılmalı. Avrupa Birliği’ni tahrip edebilecek bir süreç yaşanıyor” diyerek Avrupalı liderlere ve Birleşmiş Milletler’e (BM) sunduğu çözüm için ‘6 adım’ önerisi Türkiye’de de tartışmaya açtı. Önceki gün Türk yetkililerle de görüşen Soros’un hesaplarına göre tek bir mültecinin maliyeti 5 bin Euro. Yıllık maliyet ise 11 milyar Euro’ya varıyor ve Soros’a göre hiç bir ülkenin hesapları bu rakamlara yanaşmıyor. Türkiye’nin ise 2.5 milyona yaklaşan mülteci evsahipliğinden üstlendiği maliyetlerin karşılanması gerektiğini vurgulayan Soros bunu üstlenmesi gerekenin de AB olduğunu belirtiyor.
Soros bu durumu şöyle açıklıyor: “Türkiye’nin çıkarı ne olacak? Üstlendiği maliyetler telafi edilmeli. Ve maliyetler geçmişte olduğundan çok daha fazla artacak. Türkiye ile AB’nin yakınlaşmaya ihtiyacı var. Bir süre önce Türkiye Rusya ilişkileri çok yakındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i rol model olarak kabul ediyordu. Ancak bu ilişkiyi Rusya’nın Suriye’ye müdahalesi bozdu. Rusya büyük Katherina dönemine döndü. Bu Ortodoks Hristiyanların çıkarlarını savunmak yani haçlı seferlerini başlatan zihniyettir. Rusya kendi geleneksel modeline döndü. Ve Erdoğan’ın amaçları arasında mutabakat mümkün değil. AB de Türkiye’de birbirine muhtaç.

ÇIKIŞ IŞIĞINI SOROS YAKIYOR
AÇIK Toplum Vakfı Başkanıİshak Alaton(İSRAİL’İN TÜRKİYE’DE Kİ YAŞLI BARONU)Soros’un önerileriyle ‘sinema yangınına’ çıkış ışığı yaktığını belirterek şöyle konuşuyor: “Öneri hem Türkiye’nin sorununu çözüyor hem Avrupa’nın bu önemli bir teklif.”
KÜRESELCİLERİN KARANLIK ADAMI RUSYA İLE MEVCUT OLAN SURİYE KONUSUNDA Kİ SÜRTÜŞMEYİ FIRSATA ÇEVİREREK AB ADINA LOBİ YAPMAYA GELMİŞ. ONU ŞİRİN GÖSTERMEKTE HÜRRİYET VE CUMHURİYET GAZETELERİNE DÜŞMÜŞ. FAZLA SÖZE NE HACET. BU KARANLIK ADAMLARIN KİRLİ AJANDALARI İÇİN KENDİ ÜLKESİNİ YAKIP YIKAN GEZİCİLERE İTHAF OLUNUR. KİMLERİN SOROS’UN ADAMLARI OLDUĞU YUKARIDAKİ HABER VE FOTOĞRAFLARDAN BELLİ DEĞİL Mİ?