Düşürülen Rus uçağı yüzünden AB bize diş gıcırdatıyor

RUSYA’NIN DÜŞEN UÇAĞI SONRASINDACİYAKLAMANIN BERLİN’DEN GELDİĞİNİ YAZMIŞTIK.İŞTE BUGÜN BU TEPKİLER BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR. DÜŞEN BİR UÇAK DÜŞMAN NUMARASI YAPANLARIN FOYALARINI ORTAYA ÇIKARIVERDİ. İŞTE BAZILARI:

‘Türkiye’nin rolü gözden kaçmasın’Sigmar Gabriel, ‘Gerginliğe Rusya’nın hava sahasının ihlalleri yol açmış olabilir. Buna rağmen Türkiye’nin bu ihtilafta zorlu bir rol oynadığını gözden kaçırmamalıyız’ ifadelerini kullandı.Suriye krizinde teröre karşı uluslararası ittifak arayışının devam ettiğini hatırlatan Gabriel, Rusya ile Türkiye arasında uçağın düşürülmesinden kaynaklanan gerginliğin sözkonusu süreci olumsuz etkilememesini umduğunu belirtti. Gabriel, son gelişmenin, Suriye iç savaşının taraflarını aynı masa etrafında bir araya getirme girişimine olumsuz yansımaması talebini dile getirdi.

http://www.dw.com

ALMAN BAŞBAKAN YARDIMCISININ BURADA KULLANDIĞI ‘ÖNGÖRÜLEMEZ’ İFADESİNİ ‘ARTIK KONTROL EDEMEDİĞİMİZ ÜLKE’ OLARAK ANLAYABİLİRİZ.

MÜLTECİ MESELESİYLE DAĞILMA NOKTASINA GELEN AVRUPA BİRLİĞİ’NİN BÜTÜN BU ELEŞTİRİLERİN ALTINDAKİ GERÇEĞİ BİR SÜRE ÖNCE KÜRESEL SERMAYENİN GAZETESİ İTİRAF ETMİŞTİ. KISA VE ÖZ VERELİM…

ALIŞIK OLMADIKLARINDAN DİZLERİ ACIYOR, ACIDIKÇA TUHAF TEPKİLER VERİYORLAR. ZATEN EKONOMİK OLARAK SIKIŞMIŞ, NÜFUSU YAŞLANMIŞ, İNSANLARI KENDİLERİNDE BAŞKASINI UMURSAMAZLAŞMIŞ BU KITANIN YENİ DURUMA HIZLI AYAK UYDURMASINI UMUT EDERİZ. YOKSA DİZLERİ DAHA ÇOK ACIYACAK.