Dünya 5’den büyüktür dedik. Hepsi buraya doldu.

RUSYA, ABD, ÇİN. FRANSA, İNGİLTERE. YANİ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GÜVENLİK KONSEYİ DENEN HAYDUT ÇETESİNİN BÜTÜN ELEMANLARI AKDENİZE DOLDULAR. ŞİMDİ DE ÇETENİN FASULYEDEN HAYDUTU ALMANYA’DA BÖLGEYE TORNADA SAVAŞ UÇAKLARINI GÖNDEREREK BAYRAK GÖSTERMEYE HAZIRLANIYOR.
ŞİMDİ ANLADIK MI PARALEL ÇETENİN TÜRK DONANMASINA BALYOZ ADI ALTINDA OPERASYON ÇEKEREK YÜZLERCE DENEYİMLİ DONANMA PERSONELİNİ HAPSE ATTIRDIĞINI. İŞTE BU GÜNLER İÇİNDİ. BÜTÜN DÜNYA DONANMALARI GÜNEYİMİZDE MEVZİLENİRKEN BİZİM DONANMA PERSONELSİZ KALSIN DİYE.

TIPKI O GÜN MİT TIRLARINI DURDURANLARIN BUGÜN OLACAK TÜRKMEN KATLİAMINA KARŞI TÜRKİYE’NİN ELİNİ KOLUNU BAĞLAMA GİRİŞİMİ GİBİ.

DÜNYA 5’DEN BÜYÜK VE NE YAPARLARSA YAPSINLAR SONLARI DEĞİŞMEYECEK VE KAYBEDECEKLER. MESELE VAHŞİ BATININ 90’LAR RUSYA’SININ GÖSTERDİĞİ BİLGELİĞİ GÖSTEREREK KİMSEYE ZARAR VERMEDEN ÇÖKECEĞİMİ YOKSA BEN ÖLDÜM HERKES ÖLSÜN YAKLAŞIMI İLE YENİ BİR DÜNYA SAVAŞI MI ÇIKARACAĞI. BATI MATERYALİST FELSEFESİ MAALESEF İKİNCİ ŞIKKI İŞARET EDİYOR. TÜRKİYE ONUN İÇİN SON 12 YILINI SİLAH SİSTEMLERİ GELİŞTİRMEYE AYIRDI. ONUN İÇİN F-16 UÇAKLARININ FÜZE HEDEFLEME SİSTEMLERİNİN KAYNAK KODLARINI ÇÖZEN SİLAH UZMANLARIMIZ ASELSAN’DA ÖLDÜRÜLDÜ. EĞER BU YAZILIMLAR MİLLİLEŞTİRİLMİŞ OLMASA İDİ BU HAFTA DÜŞÜRÜLEN RUS UÇAĞINA ABD İZİN VERMEZSE KİLİTLENMEK BİLE MÜMKÜN OLMAYACAKTI.
İşte o şüpheli ölümlerden bazıları:
GÖKHAN BUDAK- Fizikçi – 26 Ocak 2013
Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi’nde bulunan lojmanında ilaç aldıktan sonra banyoda bileklerini kesip dördüncü kat balkonundan ölüme atlayan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak, ağır yaralı kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde 5 saat sonra öldü.HAKAN ÖKSÜZ- ASELSAN Mühendisi – 26 Ocak 2013
Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada Hasan Öksüz hayatını kaybetti. Ölen kişinin ASELSAN Akyurt Tesisleri’nde mühendis olarak çalıştığı öğrenildi.
ERDOĞAN BÜYÜKKASAP – Fizikçi- 18 Mart 2010
Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan Budak gibi aynı bölümden olan Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap da intihar etmişti.
HALİM ÜNAL ASELSAN Mühendisi – 2006- 2008
2006-2008 yılları arasında ASELSAN bağlantılı 5 mühendisin şüpheli ölümü Başbakanlık Teftiş Kuruluna verilen talimatla araştırılmaya devam ediliyor.
6 Nükleer Fizikçi- 30 Kasım 2007
İstanbul-Isparta seferini yaparken iniş sırasında düşen Atlasjet uçağında 6 bilim adamı da hayatını kaybetmişti. Kazada ölen bilim adamları DPT tarafından desteklenen ‘Türk Hızlandırıcı Merkezi Teknik Tasarımı Ve Test Laboratuvarları’ projesinde görevliydi.Uçak kazasında, çalıştaya katılacak bilim adamları arasında bulunan Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Engin Arık, Araştırma Görevlisi Özgen Berkol Doğan, Yüksek Lisans Öğrencisi Engin Abat ile Doğuş Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve Araştırma Görevlisi Mustafa Fidan hayatını kaybetmişti.
ANLAYANA…