Batı, gemilerinden önce psikolojik savaş ajanlarını harekete geçirdi…

Sistem hep böyle yürür. Önce adamları alanda karmaşa başlatır, korkutup milleti sindirmeye çalışırlar,  sonra gelip savaşmadan herşeyi alıp götürürler. 

Senelerdir tehdit üstüne tehdit savuran içeride yerleşik psikolojik savaş ajanları ile insanımızı sindirenlerin aslında ne olduğunu “Fırat Kalkanı ve “Zeytin Dalı” harekatları sonrasında gördük. Ne kadar zavallı ve korkak oldukları, iş ciddi savaşa gelince nasıl ortadan kaybolduklarına hep beraber şahit olduk. 

Hala aynı numaralar peşindeler. İşte onlardan birinin manşeti. Ne kadar Batı uşağı olduklarını adeta yüzümüze haykırıyor. Ellerinden gelse o füzenin ucuna Erdoğan’ı koyacaklar ama yemiyor. Halkın Afrin harekatına yüzde 90’lık desteğinin farkındalar. Onun için çizmeyi aşamıyorlar. Bir de en tepeye karı koca psikolojik savaş ajanı olan ailenin erkek üyesini koymuşlar.

Neymiş efendim, ölüm tehditleri alıyormuş. Bu saatten sonra onu öldürse öldürse tüm hayatı boyunca hizmet ettiği Batılı efendileri öldürür. Artık etki ajanlığı sıfatını layıkıyla yerine getiremediği için son bir defa yılların pisliğinin sindiği  o kirli postunu ülkede fitne çıkarmak için kullanmak isteyebilirler.

Onun için Batının bu yaşlı ajanını da korumak bizim için şu günlerde önemlidir. Biliyoruz kaynak israfı ama ne yapalım. Her türlü yaşayan organizmanın hayatının korunması devletin görevidir.

Bu ajan provokatör ailenin kim olduğu hakkında eski analizlerimizden bazıları: