Dünya 2017; Kuduz köpekler ve tecavüzcülerin iktidarı…

ABD Dışişleri Bakanı James Mattis, nam-ı diğer kuduz köpek, CBS televizyonunda yayınlanan Face The Nation’da John Dickerson’ın sorularını yanıtladı. Ancak Mattis’in kendisine yöneltilen sorulardan birine verdiği cevap diğerlerinin önüne geçti. Mattis, Dickerson’ın “Sizi geceleri uyutmayan ne?” sorusuna beni uyutmayan hiçbir şey yok dedi ve ekledi: “İnsanları geceleri uyutmayan benim.”

‘WALTER WHITE DOKTRİNİ DİYEBİLİR MİYİZ?’

İkili arasındaki bu diyalog akıllara Breaking Bad dizisinin başkahramanı Walter White’ın ünlü “Tehlikede değilim tehlike benim. Adamın birisi kapısını açınca vuruluyor ve senin aklına ben mi geliyorum? Hayır. Ben kapıyı çalanım” tiradını akıllara getirdi. (…)

https://tr.sputniknews.com/abd/201705291028644037-james-mattis-walter-white/


Filipinler’in güneyinde DEAŞ bağlantılı mitiltanlara karşı sıkıyönetim ilan eden Duterte, askerlere yaptığı konuşmada “Sizin için hapse girerim. Eğer biriniz üç kadına tecavüz ederse suçu şahsen üstlenirim” dedi.

SİZ İŞİNİZE BAKIN, GERİSİNİ BEN HALLEDERİM

Sivri dili ve küfür içeren açıklamalarıyla tanınan Filipinler Devlet Başkanı, sıkıyönetim ilan edilen Mindanao adasında askerlere yaptığı konuşmada, olası ihlallerden kendisinden sorumlu olduğunu söylemeye çalışırken şu ifadeleri kullandı:

“Siz düşerseniz ben de düşerim. Ancak bu sıkıyönetim, sonuçları ve etkileri konusundaki tek sorumlu ben olacağım. Siz işinize bakın, gerisini ben hallederim. İhlaller olursa kendimi hapse atacağım. Eğer üç kişiye tecavüz ederseniz, itirafta bulunur ve ben üstlenirim.”

http://www.yenisoz.com.tr/serefsizligin-bu-kadari-da-fazla-haber-22437

İnsan olarak kalabilmenin çok zor olacağı bir döneme doğru sürükleniyor dünya.

Maalesef…