‘TBMM’yi ve Devletin beynini vuracaklar’ diye defalarca uyarmıştık…

18 ŞUBAT 2016 tarihli analizimiz

(…) Ankara’nın göbeğine kirli bomba tabir edilen ev yapımı radyoaktif bir bomba atılma ihtimalinin (IŞID kullanılarak) hiçte azımsanmayacak bir şekilde dikkate alınarak tedbir alınması acil olarak gerekmektedir. Özellikle böyle zamanlarda kilit, asker, bürokrat, MGK ve kabine üyelerinin toplantı zamanlarında çok dikkatli olunması gerekmektedir. Yukarıdaki tür haberler boşa çıkmaz… Sonuçta bugün patlamanın olduğu yerde benzer bir bomba ile saldırı yapılsaydı binalara değil ama ülkenin beynine vereceği hasarı düşünmek bile istemiyoruz.(…)
1 MART 2016 tarihli analizimiz

15 HAZİRAN 2016 tarihli analizimiz

(…) Bu tür haberlerin devletin beynine yapılacak saldırılar için kamuoyu hazırlama, gerçek katili saklamak için saldırı öncesinde taşeronun ön plana çıkarılması haberleri olduğunu ve devletin bu konuda çok  dikkatli davranması gerektiğini analiz etmiştik. (…)
1 TEMMUZ 2016 tarihli analizimiz  (Darbe denemesinden sadece 2 hafta önce)

Aylardır bu konuda uyarıyoruz. Türkiye’yi durduramayanlar, beynini felç edecek bir saldırıya hazırlanıyorlar ve bu amaçla her fırsatta değişik saldırılarla IŞID’ı Türkiye ve dünya gündemine sokarak fail için kamuoyunu hazırlıyorlar. Asıl saldıracak olan Batının kendisi. (…)
İşte o haberlere bir yenisi eklendi.Pensilvanya’dan yönetilen gazete artık bu işi manşete taşıdığına göre olay yaklaşıyor. (…)
Son atılan Rusya adımı sonrası artık şeytanları tutan bir durum yok.Tekrar ediyoruz Batı saldıracak ve olayı IŞID’a yıkacak. En azından planları bu. Batı başkentlerine mutlaka çok güçlü mesajlar verilerek bu saldırının önü alınmalıdır.Bu ülkede görülecek bir kimyasal saldırı bulutunun Batı başkentlerine ve ekonomik merkezlerine kadar uzanacağının mesajı mutlaka ama mutlaka verilmelidir…
Uyarmak için daha ne yazsaymışız?