Kilise o füzeler işte bunun için yağıyordu…

Buna göre Afrin-Cerablus arasında yer alan ve ‘Münbiç’ olarak bilinen 90 km’lik alan ‘Güvenli Bölge’ olarak ilan edilecek. Bölgenin DAEŞ unsurlarından tamamen temizlenmesi ve süreç içinde yaşanabilecek olası sızmalara karşı, kara savaşlarının en etkili silahlarından olan ve 92 km’lik menzili bulunan ABD’nin HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) füze bataryaları dasınır hattının Türkiye tarafına konuşlandırılacak..
İşte Kilis’e o füzeler bunun için yağıyordu. Sınırın karşı tarafına üs kuran ABD şimdi de bizim topraklarımızda füze sistemleri kuracak.

Malum vaktinde Çekiç Güç memleketimize ‘büyük faydalar’ sağlamıştı. Onun için işgalcilerin çocukları Kilis manşetleriyle yeri göğü inletiyorlardı.

Artık rahatlarlar muhtemelen. Babaları geliyormuş. Umarız böyle bir yanlışa düşülmez. Bu bölgede yapılacak en doğru hareket ABD’nin bütün kuvvetlerinin bölgeden uzaklaştırılması olacaktır. Partnerini kaybeden Rusya zaten tıpış tıpış çekilir.

Yukarıdaki reklam, üretici firmanın web sitesinden alıntı. Türkçe tercüme bize ait. Gelecek ve derin savaşlar için ibareleri ne kadar manalı olmuş bölgemizde cereyan eden olayları açıklamaya. ABD gelecek için silah sistemleri ile sınırlarımıza kuruluyor. Gelecek için ve yaptıkları derin savaşlar için. Şapka çıkarmamak mümkün değil bu reklama… Reklamın orjinali içintıklayınız