Fraklı Müslüman manşeti haklı bir uyarıdır…

Aydınlık gazetesi ‘Fraklı Yobaz’ demiş ama biz onu Müslüman olarak algıladık. Çünkü bu adamların genelde Müslümanlara yaklaşımı budur. Bu bağlamda edepsizliğini bir yana bırakırsak fraklı Müslüman eleştirisi yerindedir. Bir an önce o penguen benzeri komik frak ceket tarihin çöplüğüne atılmalıdır.
Perinçek’in gazetesi ‘Milli Türk Talebe Birliği’nden dem vurmuş. Peki o milli iken Perinçek ne idi. Onu  Maoist gördük, PKK’cı gördük, Kemalist gördük, Leninist gördük, MI6 ajanı gördük, bir ara BND ajanı gördük, efendilerinden kurşunu yeyince yine eski ayarlarına döndüğünü gördük, her daim darbeci gördük. Kenan Evren’in zırhlı arabasını makam arabası olarak kullanırken gördük. Milli gazetenin gençlik ekinde Kızıl Elmacı olarak gördük. Hatta bir ara Milli Görüşçü olarak bile gördük. Hatta birkaç ay önce neredeyse AKP’ci olarak görecektik. Anlatırken bizim başımız döndü onun fır dönmekten başı dönmedi. Ama onun en çok egoist olarak gördük. Elalemin karısına ‘dava’ için zorla kürtaj yaptırtırken (Zileli hadisesi) kendi çocuğu olacağı zaman yine fır dönerken gördük.
Ve bu adam hala bu ülkede ‘operasyonel kapasitede’ faaliyet gösterebilmektedir. Memleketimizde yeminli Türkiye düşmanlarının demokrasiyi gerçekten tadıyla yaşadığı kadar demokrasi dünyada hiçbir yerinde mevcut değildir…