Ruslar şaşkınlıktan ne dediklerini bilemiyorlar…

Türkmenleri naklen vurup bir de şov yapan Ruslar’a bugün unutamayacakları bir mesaj verildi. 2 gün önce yaptığımız iki ayrı analizimizi şöyle bitirmiştik.

RUSLAR BİR TÜRLÜ ANLAMAK İSTEMEYİNCE ONLARA VE DÜNYAYA FOTO-ROMAN TADINDA NAKLEN BİR SERVİS YAPILDI.

BİR ÖNCEKİ ANALİZİMİZDE ABD GENELKURMAY BAŞKANININ ZİYARETİ ÖNCESİNDE BUNUN ABD’NİN BU MÜCADELEDE NEREDE DURDUĞUNU ANLAMAK İÇİN BİR TEST YAPILMIŞ OLABİLECEĞİNİ BELİRTMİŞTİK.

İŞTE RUSYA’NIN KİMYASININ BOZULDUĞUNUN AÇIK GÖSTERGESİ OLAN HABERLER.
SABAHTAN BERİ BİR GELECEĞİZ BİR GELMEYECEĞİZ. ŞAŞKINLIK DİZ BOYU.

SANKİ BİRİSİ PUTİN’E TÜRKMENLERİ BOMBALA BİZ BİRŞEY YAPMAYACAĞIZ SÖZÜ VERMİŞ GİBİ SURATLARINDA PATLAYAN FÜZEYİ SIRTLARINDAN BIÇAKLANMA OLARAK SUNUYORLAR. EN SON SIRTINI PKK’YA, YPG’YE VE DİĞER BİLİMUM ALFABETİK ÖRGÜTLERE DAYAYANLARDA BÖYLE PATLAYIP GİTMİŞTİ. ONLARIN ŞAŞKINLIĞIKLARI DA ÇOK BENZİYORDU SİZİNKİNE.

İŞTE YERE ÇAKILAN RUSYA’NIN PRESTİJİNİN GÖRÜNTÜSÜ.

VE TÜRKİYE’NİN PRESTİJİ…

Rusya’ya ait savaş uçağının Türk F-16’lar tarafından düşürülmesinin ardından bu ülkeye ait bir askeri helikopter de Suriye’nin Lazkiye bölgesinde Suriyeli muhalifler tarafından vuruldu. Askeri helikopter zorunlu iniş yaptı.
Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nin açıklamasına göre, Rusya’ya ait bir askeri helikopterin Suriyeli muhalifler tarafından vurulduğu belirtildi.Rus askeri helikopterin Lazkiye bölgesinde acil iniş yaptığı iddia edildi.
Suriyeli muhalifler, Rus askeri helikopterini tanksavar füzesiyle vurduklarını duyurdu.
Şimdi 31 Ekim tarihli analizimizin bir kısmını hatırlatalım.

SURİYE’Yİ TÜRKİYE İLE CEBELLEŞMEMESİ KONUSUNDA UYARAN RUSYA SON GÜNLERDE KENDİ UYARISINI UNUTUP BAŞINA BU DERDİ ALDI BOŞU BOŞUNA.
PUTİN’İN ÜRDÜN ZİYARETİ SIRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALARIN SATIR BAŞLARI İSE TAM ANLAMIYLA ŞAŞKINLIĞINI ORTAYA ÇIKARTIYOR. İŞTE PUTİN’İN ŞAŞKIN AÇIKLAMALARI VE BİZİM ANALİZLERİMİZ.
Putin’in konuşmasından öne çıkan bölümler şöyle:
* Rus uçağı ve pilotları, Türkiye için hiçbir şekilde tehdit teşkil etmedi. Bu çok açık.
BU RUSYA’YA İSTEDİĞİ SINIRI İHLAL ETME HAKKIMI VERİYOR?
* Suriye’de düşürülen Rus uçağı, IŞİD’le savaş görevini yerine getiriyordu. Teröristlere önleyici vuruşlar gerçekleştiriyordu.
TÜRKMEN DAĞINDA IŞID AVINA MI ÇIKMIŞTINIZ?
* Savaş uçağı Türk sınırına 4 kilometre uzaklıktaydı.
RADAR İZLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
* Türkiye, Rusya’nın ABD ile bu tür olayların önlenmesi konusunda anlaşma imzalamış olmasına karşın Rus uçağını vurmuştur.
UÇAK TÜRK SINIRINDA DÜŞTÜ. BİZE NE SİZİN ABD İLE YAPTIĞINIZ ANTLAŞMADAN. ASLINDA BURADA ABD İLE KARDEŞ OLDUKLARINI ZİKREDEREK SİRKATİN SÖYLÜYOR. ÇOK ÖNEMLİ BİR İFŞAAT.
* Uçağın düşürülmesinin Türk-Rus ilişkilerine ciddi sonuçları olacaktır.
TÜRKİYE’DEN YAPTIKLARI DOMATES ALIMINI MI DURDURACAK ACABA?
* Rusya, Türkiye’ye sadece komşu olarak değil, aynı zamanda dost bir ülke olarak yaklaşmıştır. Böyle bir adım kimin işine yarardı bilemiyorum ama bizim buna ihtiyacımız yok.
KOMŞULAR BİRBİRLERİNİN SOYDAŞLARINI BOMBALAMAZ. TÜRKİYE KIRIM’I İLHAL EDEN UKRAYNA VATANDAŞI RUSLARI TERÖRİST DİYE BOMBALASA NE OLURDU?
* Türkiye, Rus uçağının düşürülmesinden sonra acilen Rusya ile iletişim kurmak yerine, sanki uçağı Rusya düşürmüş gibi NATO’ya başvurdu.
NATO’YA GİTMEYİN, OLAYI BÜYÜTMEYİN DEMİŞ. ZATEN ORADAN BİRŞEY ÇIKMAYACAĞINI BİZDE BİLİYORUZ. SADECE BATININ İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ TÜRK VE MÜSLÜMAN KAMUOYU GÖRSÜN İSTİYORUZ.
* Uçağımızın düşürülmesiyle ilgili tüm yaşananları analiz edeceğiz.
İNŞALLAH DİYORUZ.

İLK HABERLER YANLIŞ OLABİLİR, BU YÜZDEN ABD VE BATININ TEPKİSİNİ NATO TOPLANTISININ ARDINDAN TAKİBE DEVAM EDECEĞİZ.