Batı Terör Örgütünün (BTÖ) cansuyu kandır…

Türkiye ve Rusya’nın garantör olduğu ateşkes anlaşmasının ardından Suriye‘den çatışma haberleri iyice azalmıştı. Ancak ABD‘den provokatif bir hamle geldi. Uzun zamandır bölgede saldırılarını taşeron örgütler üzerinden yürüten ABD, İdlib’de, muhaliflere ait bir karargaha saldırdı. İdlib’e bağlı Sermede ilçesine bağlı Kefer Daryan köyünde bulunan ve Suriyeli muhalif gruplardan Şam’ın Fethi Cephesi’ne ait karargah bir B-52 tipi savaş uçakları ile vuruldu. Şam’ın Fethi Cephesi’nin en önemli karargahlarından biri olarak gösterilen karargahta 26 savaşçının hayata gözlerini yumduğu belirtiliyor.

ATEŞKES TASARISI BM’DE DE KABUL EDİLMİŞTİ

Suriye’de Türkiye ve Rusya’nın garantörlüğünde ateşkes ilan edilmiş, BM Güvenlik Konseyi’nde de ateşkes hakkındaki karar tasarısını kabul edilmişti. Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı teröristler, ülkenin bazı bölgelerinde ateşkesi ihlal etmişti.

http://www.haber7.com/guncel/haber/2240777-abd-idlibte-muhaliflere-saldirdi

İşte Batı budur. Onlar durmaksızın akan kandan beslenirler. Kanın durması onlar için can suyunun kesilmesi gibidir. Zorla varılan ateşkes anlaşmasını bozabilmek, bölgede dışlanmışlıklarını böyle ucuz numaralarla unutturabilmek için  yapamayacakları numara, denemeyecekleri hainlik yoktur.  

Buradan kendilerine “kılıcıyla yaşayanın ölümü kılıçla olur” sözünü hatırlatalım.

Hem madden hem de manen tükenmiş  Batı medeniyeti can çekişmesini etrafı kana boğarak gizlemeye çalışıyor ama artık işe yaramıyor…