Müslüman oylar Clinton’a gitsin bombaları…

screenshot_6

İslamafobi’nin son zamanlarda her zamankinden fazla yükselişte olduğu Amerika’da Müslümanlara karşı bir bombalı saldırı önlendi. ABD’de iç istihbarat ve güvenlikten sorumlu FBI’ın yaklaşık 8 ay süren soruşturmasının ardından yaşı 47 ile 49 arasında olan zanlıların “Haçlılar” (The Crusaders) adlı örgüte mensup oldukları tespit edildi. Kansas’ın batısında bulunan Garden City kasabasında yaklaşık 120 Müslüman Somalili mültecinin yaşadığı bina ile bir camiye yönelik saldırı planlandığı öğrenildi. Binanın dört köşesinde bomba yüklü araçların patlatılması hedefleniyordu. Yapılan açıklamada, Haçlılar adlı örgütün toplantısına katılan bir muhbir, FBI’ya saldırı planları konusunda bilgi verdi. Muhbir ayrıca saldırı planlayan kişilerin, patlayıcı maddelerin yanı sıra silah ve mühimmat edindiğini anlattı. Bakanlık’tan verilen bilgilere göre, bu kişilerden biri kimliğini gizleyen bir FBI çalışanı ile buluşarak, bomba yapımı konusunda bilgi aldı. Saldırının ABD’de başkanlık seçimlerinden bir gün sonra 9 Kasım’da planlandığı kaydedildi. Zanlıların nöbetçi hakim karşısına çıkartıldığını, suçlu bulunmaları halinde müebbet hapis cezası alabilecekleri belirtildi.
REUTERS


Haberi ilişkilendirelim:

HOLLYWOOD 90. DAKİKA DA TÜM GÜCÜYLE SALDIRIYOR

Filmin başlarında FBI ajanlarına brifing veren birim başkanı hastanelerde kullanılan cesium radyoaktif maddesinin çalındığını söyleyerek, bulunması amacıyla bölge civarında yaşayan Müslüman toplulukların harita üzerinde yerlerini gösterir ve buralara yoğunlaşılmasını ister. Yurtiçi terör birim başkanı brifingin ortasında söz alarak şunları söyler;

“Peki ya yerel vatandaşlar? En son ABD topraklarında bomba yapıldığı zaman, yapan James Cummings’di ve kendisi Maine’de yaşayan beyaz bir üstünlük yanlısıydı. Bombayı Obama’nın göreve başlama töreninde patlatacaktı. Elinde uranyum, toryum vardı ve cesium bulmaya çalışıyordu.”

1_30

ABD seçimlerine sayılı günler kala güzel bir açılış repliği. Siyah ABD başkanını havaya uçurmaya çalışan beyaz ırkçılar.

Hillary Clinton 1 – Donald Trump 0

İkinci sahne. Yurtiçi terör birim başkanı genç bir FBI ajanını beyaz ırkçıların arasına sızdırmak için ikna etmeye çalışmaktadır:

“Timothy McVeigh madalyalı bir körfez savaşı gazisiydi. Deli değildi, aklını kaçırmamıştı ve aptal değildi. Bir planı uygulayan beyaz bir üstünlükçüydü, Turner günlükleri adındaki kitaptan bir plan. Siyahların, Yahudilerin ve koyu tenlilerin kökünü kazıyacak bir ırk savaşı. Savaş nasıl başlıyordu biliyor musun? Kahramanımız bomba yüklü aracı federal bir binaya doğru sürüyordu. Timothy McVeigh “Turner Günlüklerindeki” o sahneyi tekrar canlandırıyordu. Tutuklandığında kitap da yanındaydı. Yapmaya çalıştığı ırk savaşı başlatmaktı. Müslüman kesime odaklanmışsınız, anlıyorum.

Hepimiz, önemli olduğunu düşündüğümüz konuya uygun hikayemizi oluşturuyor, görmek istediğimiz şeyi görüyoruz. Ama bir şeye bakmıyor olman orada olmadığı anlamına gelmez.”

2_27
Sadece adını zikrederek, “Trump ve ırkçı beyazlar tehlikesini görmemen, tehlikenin orada olmadığı anlamına gelmez” demediği kalmış ajanımızın.

Hillary Clinton 2 – Trump 0

Yazının tamamı: http://www.yenisoz.com.tr


Bunları birleştirince Trump bir gol daha yedi demek yanlış olmaz herhalde. Hadi Müslümanlar sandık başına Faşist Trump’ı sandığa gömün, küreselcilerin hasta kuklası Clinton’ı iktidara taşıyın diye bağıran bir haber…
Allah bundan sonra Batıda yaşayan Müslümanların yardımcısı olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.