Can korkusu iyice köpekleştirir…

Yanlış anlaşılmasın köpekleşme ifadesini hakaret amaçlı kullanmadık. Sadece bir zavallının psikolojik tahlilini yapıyoruz.
Türkiye’nin iade talebiyle bastırması sonrasında, deşifre olan elemanların istihbarat servislerinin işine yaramayacağının bilinciyle, korkulu rüyalar görüyor. Çünkü biliyor ki böyle büyük operasyonlar tek bir ölümlü üzerine inşa edilmez. Oyunu kuranın B-C-D şeklinde birçok planı, gidenin yerine yenisinin getirebileceği yedek oyuncuları vardır. İşte korku bu yüzden bacayı sarmış durumda. Efendilerine hala kullanışlı olduğunu ispatlama çabasıyla yaptıkları için ‘can korkusu köpekleştirir’ diyoruz.
Türkiye Cumhurbaşkanı oyunu bozacağız diyor.

ABD panikle saldırıyor.

Çok geçmeden ağzının payını alıyor.

Sadık köpek işte burada hemen devreye girerek hala kullanışlı olduğunu ispata çalışıyor, dini bir mertebe olan şehitliğe dil uzatıyor, aklınca Güneydoğu bölgemizde Haçlı koalisyonunun saldırısına karşı koyan polis/asker güvenlik birimlerimizin İslami motivasyonunu bozabileceğini sanıyor.

Teröristbaşı Gülen Irak’ın NRT isimli televizyon kanalına verdiği röportajda Güneydoğu’daki terörle mücadele konusunda skandal ifadeler kullandı.Devletin bölgeyi kan gölüne çevirdiğini iddia eden Gülen, PKK’lı teröristler hakkında tek kelime etmezken şehitlere ise hakaret etti. Teröristbaşı Gülen şehitlerimiz için ‘bir hiçe, bir yokluğa itilen insanlar’ ifadesini kullandı.
İşte Gülen’in o skandal sözleri:
Ben orada televizyona bakmaya cesaret edemiyorum. İster orada mazlum, mağdur durumuna düşen yerli insanlar, isterse beri tarafta bir hiçe, bir yokluğa doğru itilen ve sonra ‘şehit oldu’ diye böyle teselli olan insanlar. Bunların her ikisi de iki cephe adına acı yani.
Ama unutuyor. Onun tasmasını tutanlar bu halkı ondan ve müritlerinden daha iyi tanıyor. Kunu-ri’de ilk elden gözlemlemişlerdi.