Biz analizden yorulduk, onlar mesaj vermekten yorulmadı…

Bugün 3 konuya eğilmiş bilinçaltı tacizcimiz Hürriyet ;
1- (Almanya – Türkiye krizi) nasıl bu hale geldi – bu kez sultan (RTE yapmadı) yok – Alman ekolü operasyon yaptı (demek) – FBI,CIA  (yani ABD) çağrısı.
2- (Merkel’in ağzından) Almanya’da demokratik kültür var – Bizim ülkemiz barışçı (Almanya) – Türkiye’de Yumurtalı protesto (aşırılık) – Mülteci kampında taciz (tecavüzcü Türkler) – (Felluce haberi ile) ülkeden ölümüne kaçış – (Somali fotoğrafı) Sertlik var. Erdoğan’ın olduğu fotoğrafa dikkatinizi çekelim. Merkel ve Erdoğa’ın olduğu fotoğrafların yazıları sarı punto ile yazılmış. Yani birbirleriyle ilinitli haberler. Ama en güzeli Erdoğan’dan Almanya’ya sert tepki yazısının renkleri ve fonu. Uçağın rengi olan kırmızı beyaz Türk bayrağının simge renkleridir malumunuz. Bu fonun üzerine oturtulan siyah fonlu sarı puntolu yazı ise Siyah-Kırmızı-Sarı renkli Almanya bayrağının renkleridir. Yani Erdoğan’ın kendisinin ve uçağının üzerine bir nevi Almanya bayrağı konulmuş tepeden bakan.

Artık kartalı da eksik kalsın. Subliminal mesaj veriyorlar dedik, parmağım kör gözüne demedik.
3- Almanya için büyük talihsizlik diyen Kılıçdaroğlu’na kızmışlar galiba ki – sütü bozuklar bizi temsil edemez denirken – yanına da ilişkilerimiz gerçek anlamda zedelendi notu düşülmüş – altına da dokunulmazlığını bitiriyoruz notu eklenmiş.Zaten PKK ve sözcüsü Demirtaş Kılıçdaroğlu’nu ajanlıkla suçlamadı mı daha iki gün önce. 
Doğrusu bizde Gladyo eğitimi olmadığı için şifreleri çözerken yoruluyoruz, bilinçaltımız ve üstü haşlanıyor ama onlar yaparken yorulmuyorlar galiba.
Tebrikler yine…