Bak sen şu konuşturduklarına…

General çıkacağı gazeteyi iyi biliyor, İsrail’in Sözcü’ne. Balyoz planını yaptığını kabul eden ama darbe olduğunu kabul etmeyen, Genelkurmay başkanının bile kendisine farklı versiyonunun iletildiğini söylediği bir darbe planı. Emirle bu balyoz darbe seminerine getirilen 400 küsur kişinin de canını yaksın diye FETÖ’ye pas atan, Musevi damadının organizasyonu ile bir ara Meksika’ya kaçma planları yaptığı haberlere düşen bu şahıs yine kendince durumdan vazife çıkarmaya çalışıyor. Kuruların yanında yaşlar yanmasın diye tahliye edilmesini masumiyet gibi bize satmaya çalışan emekli general, aklınca sahiplerine koşarak yeniden gündeme gelen Emasya protokolü üzerinden gol atma peşinde.
O protokol senin gibiler yeni 28 Şubatlar yapamasın diye kaldırılmıştı. Senin gibilerin tasfiyesi ve göbekten bağlı olduğunuz devletlerin PKK’yı azdırması ile  protokol yeniden gündeme geldi.
Gereğine göre protokoller devlet tarafından  iptal edilir yada yeniden hayata geçirilir. Sen ve (varsa) o kirli vicdanın ise sonsuza kadar bu millet tarafından lanetlenerek, çamurlu ayakkabılarını gariban askerlere temizlettiğin o görüntüler ve Balyoz darbe seminerinde o insanın midesini kaldıran gevrek gülüşün ve pis konuşmanla hatırlanacaksın.

Ölene kadar hapis yatman gerekirken masumların yüzü suyu hürmetine bu ülkenin sana bahşettiği şahane emekliliğin tadını şişenin dibini bulana kadar çıkar ve bizi o suratına daha fazla maruz bırakma.
Sen bu ülkenin unutmak istediği fotoğrafısın.
Bizimle akıl oyunları oynamaya filan kalkma sakın…