Küçük şeytan son direktifleri almak için büyük şeytana giderken…

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 28 Nisan’da ABD’ye gidecek. Üst düzey temaslarda bulunacak olan Demirtaş’ın, Başkan Barack Obama ve kurmaylarına, “Ankara’ya baskı yapın, ‘Çözüm Süreci’ tekrar başlasın” talebini ileteceği öğrenildi.
Küçük şeytan son direktifleri almak için büyük şeytana giderken, geride bıraktığı diğer şeytanlar kaosun taşlarını döşüyorlar;

TÜSİAD Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın laiklik ilkesinin yeni anayasadan çıkarılması önerisi ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel değerlerinden laiklik ilkesinin yeni Anayasa’dan çıkarılmasına yönelik TBMM Başkanı’nın açıklamasından büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduk. Laiklik ilkesinin yeni Anayasa’dan çıkarılması önerisini kaygı verici ve kabul edilemez buluyoruz.Laiklik başta olmak üzere akıl, bilim, hukuk ve özgürlük üzerine inşa edilmiş Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.’
Sizin rahatsızlığınız ülke için güzel şeyler yapıldığının işareti.

Türkiye, Kilis’e düşen roketlere karşı önlemler almaya hazırlanıyor. Bu kapsamdaAmerika’dan silah ve füze sistemi satın alınacak.Türkiye’nin bu girişimlerine FOX Ana Haber anchorman’i Fatih Portakal’dan tepki geldi. Amerikan kanalında çalışan Portakal, Türkiye’yi ‘Kendimizi ABD’ye bağımlı hale getiriyoruz.’ sözleriyle eleştirdi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ partisinin Meclis toplantısında TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın laikliğin anayasadan kaldırılması gerektiğine ilişkin sözlerini eleştirdi.

‘Hilafet ilan etme projelerine taş koyan olmasın diye, HDP’yi Meclis’te istemiyorlar’ifadelerini kullanan Yüksekdağ, ‘Din eksenli bir anayasa istiyorlar. Tam bir fütursuzluk’ dedi.

Nasıl olsa FETÖ sayesinde Ergenekon, Balyoz vb bütün davalarda suçsuzların yanında ne kadar suçlu varsa onlarda dışarı çıktı.28 Şubat zaten hiç olmamış.Meydan sizin.  Laiklik soslu, PKK,DHKP – C HPmitinglerine hazır olun. Hem bu kez FETÖ’nün başörtülü ablaları da destek verir de bulunmaz bir Türkiye mozaiği ve koalisyonu oluşturursunuz.
Şurada sizin mübarek ayınız Mayıs’a ne kaldı?