Birşeyler karıştırdığınız belliydi…

Dün yaptığımız‘Karanlıktan korkup ıslık çalmak dedikleri bu olsa gerek…’başlıklı analizimizi şöyle bitirmiştik;
Hayırdır Sn. Netanyahu diyesi geliyor insanın. Karanlıktan korktuğun için ıslık çalarak sakinleşmeye mi çalışıyorsun. İslam dünyası Golan tepelerini unutalı maalesef çok olmuştu zaten. Gündeme taşıdığınıza göre size oradan çıkın gidin diyen birisi mi var?
Ve bugün;

Kudüs’te bir otobüste yaşanan patlamada 20 kişinin yaralandığı bildirildi.İsrail basınında yer alan habere göre, bir otobüsteki patlama nedeniyle 20 kişi yaralandı.
OLAYIN NASIL MEYDANA GELDİĞİ ARAŞTIRILIYOR
İsrail Polis sözcüsü Luba Samri ise olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ilk belirlemelere göre, boş bir otobüste yangın çıktığını,yaralananların ise yakındaki başka bir otobüsteki kişiler olduğunu söyledi.Yaralananların sayısıyla ilgili bilgi vermeyen Samri, otobüsü söndürme çalışmalarının ve olayın nasıl meydana geldiğiyle ilgili araştırmaların devam ettiğini kaydetti.
Klasik bir Mossad aldatma operasyonuna benziyor. İsrail’in eskimeyen taktiğidir. Sıkıştıklarında hemen bir ‘terör’ saldırısı yaptırırlar yada kardeşleri olan bir ‘Hizip bunlara Lübnan’dan havai fişekten biraz daha etkili ev yapımı roket fırlatır. Roket bir evin arka bahçesine düşüp toprakta yaşayan karıncaları ve diğer haşeratı ürkütür ama dünya medyasında konu flaş haber olarak döner durur. Zavallı İsrail ağır havai fişek saldırı altındadır. Dün analizimizde belirttiğimiz gibi İsrail’in bir yerlerde bir sıkışıklığı var ve onu gidermeye çalışıyor. Dün Golan tepelerinde ıslık çaldı bugün boş otobüs patlatıyor.
Bir tahminde bulunalım madem. Sizde mi IŞID’a ısınıyorsunuz? Ya da Türkiye ile antlaşmanın ufukta göründüğü günlerde sertlik yanlıları bizde hala hayat var mesajımı vermeye çalışıyor? Yoksa Obama’nın Suudi Arabistan’a yapacağı ziyarete mi bozuldunuz?
Yakında anlarız…