MİT uyumuş. Bunu bir de CIA, BND ve Mossad’a sormalı…

(…) Bayan Clinton, Obama döneminde DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI yaptı! Bakanlık yaptığı dönemde en büyük darbeyi, karışıklığın bir türlü bitmediği LİBYA’dan aldı! Kimliği bilinmeyen kişiler Amerika’nın Bingazi’deki konsolosluk binasını basıp ateşe verdi!Bu olayda ABD Büyükelçisi Chris Stevens ile 3 koruması hayatını kaybetti! Olay bu kadar da değildi! Saldırganlar Amerika’yı köşeye sıkıştırmak için 7 CIA ajanı ile 5 ABD’li diplomatı da kaçırdı! Böylesine büyük bir olayı herkesten önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan öğrendi! David Petraeus’un haberi daha sonra oldu! CIA’nın buradaki zaafı Beyaz Saray’ı karıştırdı! MİT gereken hamleleri yapıp rehineleri kurtardı! Bu operasyon CIA’daki tartışmayı daha da büyüttü! Petraeus iyice zorda kaldı! Zaten BİR KADIN bahane edilerek 40 gün sonra istifa ettirildi! (…)
Ve ABD’nin Cumhuriyet gazetesi;

Ve İsrail’in Sözcü gazetesi;

Hakan Fidan’ı MİT’in başına geçtiği günden beri dert edinenlerden küçük bir isteğimiz olacak. Şu Bingazi’de ABD konsolosluk baskınını da bir etraflıca araştırıp yazsanızda bizde bilgilensek.  Ya da Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Türkiye’ye sızmaya çalışırken yakalanıp Suriye’de infaz edilen 5 Mossad ajanını… 

Ya da dönerci cinayetlerini açığa çıkartarak Alman istihbaratı BND’yi rezil eden MİT’i de yazsanız. Derdiniz belli değil mi? Dışarıda size bela olan MİT’i eski günlerde ki içe kapatıp kendi vatandaşlarını takip ettirmek.
Başka kapıya…

Bu gece karargah no.23 düşer mi?