Karargah No.23 kimlere dert olmuş oradan anlayın…

Karargah No.23’te Haçlı ordusunun beynine yaklaştıkça mütareke basınında panik arttı. Top ateşi yemiş, mayına çarpmış  kraliyet donanmasının zırhlılarını Çanakkale boğazının soğuk sularına gömülmekten kurtarmaya çalışmak kadar nafile bir çaba onların ki. Ama haklarını verelim, deniyorlar yine de.
FETÖ’cü Taraf Haçlıları çağırıyor.

Almancı Hürriyet Haçlıdan akıl sorup insanlık öğretiyor (!) Avrupa’da kaybolan 10.000 Suriyeli çocuğu, sınırı geçenleri vurmaktan bahseden Avrupalı siyasetçileri sormayı unutmuş…

Amerikancı Cumhuriyet kıstırılan Haçlıları sivil gibi servis ediyor. Sanki bir yerlere kriptolu mesaj vermiş manşette Cumhuriyet. Kurtarılmayı bekleyenlerden haber yok diyerek. Yani Haçlıların beyni hala içeride ve vurulacakları zamanı beklieyerek soğuk soğuk terler döküyorlar. Güneydoğu’da o kadar insan göç ederken, PKK bombaları ile öldürülürken gıkları çıkmayan HDP’li vekiller Karargah no.23 için ölüm orucuna yattılar. Sevinmeyin birşey olmaz onlara, herşeyleri gibi oruçları da yalan. İki güne kalmaz bir bahaneyle bitirirler sözde ölüm oruçlarını.

Burada hain kim oyunu oynamaya gerek var mı? İçimizdeki Haçlılar belli. Önce tünel fareleri sonra medya ‘center’ akbabaları. Herşey sırayla….