Rusya’ya bal tuzağı mı kuruldu?

Herkesin iyi bildiği gibi ayının en sevdiği besinlerden biridir bal. Ruslar tarafından istihbarat literatürüne sokulmuş bir terminoloji olan ‘Bal Tuzağı’, erkekler için kadınları, kadınlar için erkekleri yada hedefin istediği her ne ise onu kullanarak hedefi tuzağa düşürmek anlamına gelen bir durumdur. Balı yiyen tuzağa düşer ve tuzağa düşen kişi/kişiler artık tuzak kuranın istediklerini yapmaya mecburdurlar.
Türkiye sınırları içerisinde düşürülen Rus uçağı üzerinden bir oyun teorisi kuralım ve bu teoriye ‘Bal Tuzağı’ ismini koyalım.
Ukrayna’da kadife devrim olur. Rus yanlısı iktidar devrilir ve küreselciler desteğinde Ukraynalılar başa geçer. (Ukrayna nüfus dağılımının yaklaşık yarı yarıya oranında etnik Rus ve Ukraynalı olduğunu hatırlatalım)

Rusya Ukrayna’ya girer ve Kırım’ı ilhak eder.

Batı ses çıkaramaz, atı alan Üsküdar’ı geçmiştir.
ABD’nin bir kısmı belki de özellikle ses çıkarmaz çünkü küreselcilerin burunu sürtmek istemektedir.
Küreselcilerin kontrolündeki AB köpürür ama birşey yapacak gücü yoktur.
Ukrayna yanına kar kalınca Rusya şevke gelir.
Suriye’ye direkt olmayan bir şekilde müdahale eder. Taşeronu İran’ı kullanır.

Yine ses çıkaran olmadığını görünce ve taşeronu işi yüzüne gözüne bulaştırınca kendisi gelme niyetini belirtir.Yine ses çıkaran olmaz.
Ses çıkaran olmadığı gibi NATO Türkiye’de yerleşik Patriot füzelerini çeker.

27 Haziran seçimlerine yüklenen Batı ve özellikle Obama’nın ekibi elindeki her imkanı kullanarak Ak Partinin tek başına ikitdara gelmesine engel olur.

Üstüne Washington’a çağrılan HDP eşbaşkanınaTürkiye’ye saldır denir ve PKK yıkıcı saldırılarına başlar.

Suriye’de Rusya’ya en büyük zorluğu çıkaracak olan Türkiye artık hükümetsiz ve topaldır.
Patriotların çekilmesi, Batı ittifakının Türkiye ile çatışması, İran’ın Türkiye’ye hücumları, ekonomik kriz tetikleyicilerinin çalışmaları Rusya’ya çok güçlü bir sinyal verir.

Batı Türkiye’yi terketti…..
Rusya iştahla bal görmüş ayı gibi saldırır. Yine de temkinlidir defalarca hava ihlali yapıp ortada kendisini sokacak bir arı var mı test eder.

Putin generallerinin ‘Suriye yeni Afganistan olabilir’ uyarılarını dinlemez ve iyice bal kovanına kafasını sokar.
Savaş gemilerini pervasızca Akdeniz’e gönderir.

Silah taşıyan yük gemileri İstanbul boğazından geçerken fotoğraflar çekip yayınlarlar.

Yetmezmiş gibi stratejik ortağının sınırının dibinde soydaşları olan Türkmenleri bombalar.
SONRA …
24 kasım günü birden herşey tersine döner.
Önce bir Rus savaş uçağı Türk jetleri tarafından adeta naklen yayında düşürülür.

Aynı gün düşen Rus uçağının pilotlarını arama kurtarma çalışmalarına katılan bir Rus helikopteri Amerikan füzesi ile düşürülür.

O da adeta naklen yayında ve Ruslara medyatik bir ‘Kara Şahin Düştü’ sendromu yaşatılır.
Rusya Batıya döner ve Türkiye’yi Nato’ya şikayet etmeye kalkarken çok sert cevaplar Batı’dan Rusya’ya karşı gelmeye başlar. Rusya tam bir şok içindedir.

Türkiye’ye sırtımızdan bıçakladı derken aslında Batı ülkelerine mi sözü söylemektedir tam anlaşılamaz.

Nato ülkeleri tam kadro savaş gemileri ve uçakları ile Türkiye’ye akmaya başlarlar.

Acil toplanann NATO Türkiye haklı sonuna kadar arkasındayız der.

Rusya propaganda makinası çalışmaya başlar, Türkiye teröristleri destekliyor, Işıd petrolünü satın alıyor vb ne varsa eteklerinden döker.Batı ülkeleri buna da güler geçer, yetmez IŞID petrolünü satın alan Rus vatandaşlarını kara listeye alır.

Rusya Türkiye’yi neyle suçlasa Batı gülüp geçmektedir.

Ukrayna sınırlarını ve hava sahasını Rusya’ya kapatır. Zaten düşürülen Rus uçağından 2 gün önce de Rus işgali altındaki Kırım’ın elektriğini kesmiştir.

Ayrıca aldığı gazında parasını ödemeyeceğini söyler.
Rusya’ya son darbe bugün vurulur.NATO tarihinde ilk defa bir ülkeye ittifaka katılma teklifi yapılarak Rusya’nın en önemli müttefiklerinden biri olan Karadağ Nato’ya davet edilir.

Yetmez, yeni bir açıklama yapılarak Türkiye’den çekilen Patriotların çok daha gelişmişi olan ABD – Alman – İtalyan yapımı MEADS füzelerinin Türkiye’ye gönderileceği açıklanır.

Bu arada aynı anda HDP eşbaşkanı Demirtaş’a Washington’a gelmesi söylenir. Piyon olarak kullanıldığının kendisine uygun bir dille anlatılması gerekmektedir.

Ve bakla ağızdan çıkar.

Sonuç;
Rusya aynı anda iki yerde batağa saplanmıştır. ABD’nin bile iki yerde aynı anda savaş yapma kapasitesinin olmadığı ortaya çıkmışken Rusya’dan bu hiç beklenemez. Ukrayna’nın son çıkışları gerilimin ve savaşın orada tekrar başlayabileceğini göstermektedir. Şimdi birçok savaş gemisi Suriye için Akdeniz’e inmiş bir Rusya var ve tam bu sırada boğazların Türkiye tarafından Rus gemilerine kapatıldığını düşünün. Karadeniz nerede ise boşalmış ve Rus gemileri geri dönemiyor.

İncirlik üssü ağzına kadar NATO savaş uçağı ile dolarken Kanada dahil pekçok NATO ülkesinin savaş gemisi Akdeniz’de konumlanmak üzere geliyor.

Birde üstüne Türkiye hem Katar hemde Azerbaycan’la gaz antlaşması yaparak Rusya ile gaz anlaşmasını iptal ederse ne olacak.

Türkmenistan ve Azerbaycan’ın bu krizde Rusya’ya karşı Türkiye’nin yanında olacaklarını söylemesini de buraya ekleyin ve yorumu siz yapın.

Eğer bu bal tuzağı değilse nedir?
Bu arada bir de yola çıktığı söylenen ama bir türlü gelmek bilmeyen Çin gemileri var Akdeniz’e. Hani Rusya ile Avrasya bloku oluşturan Çin. Farkındaysanız bir anda Japonya harekete geçerek Çin ile ihtilaflı oldukları adaları silahlandıracağını söylerken oralara doğru savaş gemilerini gönderdi.

Biz buradan şunu anlarız. Çin, otur oturduğun yerde başka bölgelere gidersen kendi evinde Batı blokunun bir ülkesi olan Japonya’yı üstüne salarız. Sonuç: Avrasya bloku kayıp.
Ders: Dünyanın en iyi satranç ustaları arasında olan Ruslara satranç üzerinden giderek bir hatırlatma yapalım.
BİR SATRANÇ OYUNCUSUSU İÇİN OYUNUN EN TEHLİKELİ ANI KAZANDIĞINI FARZETTİĞİ ANDIR.
Rusya kazandığı zannı ile hareket ederek büyük bir yenilgiye uğramış ise bu teorinin Türkiye açısından da çok tehlikeli tarafları bulunmaktadır. Ya bu tuzak aslında Türkiye’ye Haçlı ittifakı tarafından kurulmuşsa. Ya bu kadar Hristiyan ülke donanması, uçakları Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de bizim güneydoğu bölgemizi de içine alan yeni bir oldu bittiye hazırlanıyorsa.
Oyun teorisi kurmak zor iştir. Her zaman tersten de bakmak gerekir. Ya Rusya ve Batı dünyası Türkiye’ye ve İslam dünyasına bal tuzağı kurmuşsa?
Farklı oyun teorilerini önümüzdeki günlerde yayınlamaya çalışacağız.