Osmanlı halklarına mesaj. Zaman ve mesaj ayarlı bombalamalar ve yangınlar…

Zaman, mekan ve mesaj ayarlı bombalamalar ve yangınlar Türkiye’nin makus kaderi haline geldi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen yangın (?) bize hemen eski olayları hatırlattı.  Anafartalar çarşısı ve Menderes çıkmazı bombalamalarına şimdi de Osmanlı Halk Pazarı yangını eklendi.

2007 Ankara saldırısı, Türkiye’nin Ankara ilinin Altındağ ilçesinin Ulus semtinde bulunanAnafartalar Çarşısıönünde, 22 Mayıs 2007 günü 18.30 sıralarında meydana gelen bombalı intihar saldırısı. Patlamada 8’i Türk, 1’i Pakistan vatandaşı olmak üzere 9 kişi öldü, 110’dan fazla kişi de yaralandı. Saldırıyı, PKK mensubu Güven Akkuş’un gerçekleştirdiği tespit edildi.

Güngören Güven Mahallesi Kanal CaddesiMenderes Çıkmazı’nda kalabalığın yoğun olduğu, trafiğe kapalı cadde üzerinde saat 21.55’te ankesörlü telefon kulübesinin yanında bir patlama meydana geldi. İstanbul Güngören’de araç trafiğine kapalı cadde üzerinde çöp kutularına yerleştirilen parça tesirli 2 bombanın 10 dakika arayla patlatılması sonucu 17 kişi öldü, 154 kişi de yaralandı. Patlamadan sonra çevreye dağılan kopmuş insan parçaları ve yaralıların çığlıkları olay yerini savaş alanına dönüştürdü.
ANAFARTALAR ÇARŞISI ve MENDERES ÇIKMAZI bombalarından sonra Türkiye’nin Musul’a girdiği bir ortamda OSMANLI HALK PAZARI yangını. Birisi Osmanlı halkları yanar mesajı vermekte, hem de Ankara’nın tam orta yerinde.

Bu habere bir haber daha bağlayalım. Konu daha iyi anlaşılsın… 19 Aralık günü BM’den istediklerini ‘Türk askeri Musul’dan çekilsin’ kararını aldıramayanlar, kendi mesajlarını direk vermeyi tercih etti sanki…