Kara Çöl, Valencia güncellemesi…

Bu oyunun tanıtım resminde büyük bir yapının tepesinde bulunan Kubbet-üs Sahra bulunmaktadır.

Birileri mabetleri mi birleştirmiş acaba kafalarında. Hani şu Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine Süleyman Mabedi dikmek isteyen kafalar vardı ya. Oyunda Kubbet-üs Sahra’yı bir başka yapıyla birleştirmişler sanki. Bu siyonist kafadan çok küreselci bir kafanın işine benziyor. 

Hatırlatalım:

Gerçekte bu savaş çok gözükmese de küreselcilerle siyonistler arasında uzun zamandır devam ediyordu. Bu konuyu 6 Eylül 2016 tarihli “İsrail iç savaşı” ve 9 Aralık 2017 tarihli “Merhamet kapısını kapatmışlardı, cehennemin kapısını açtılar” başlıklı yazılarımızda ele almış, karşılıklı mesajların haritadan silme şeklinde nasıl verildiğini irdelemiştik. Google Siyonist çizgiyi takip ederek her fırsatta Filistin’i haritadan silerken, küreselcilerin CNN’i ara sıra İsrail’e de mesajlar vermekte idi.

2

Bu savaş gittikçe kızışarak Küreselcilerin şeytanı Soros ile Siyonistlerin şeytanı Netanyahu ve ABD Başkanı Trump arasında ciddi bir savaşa dönüştü. Bu savaştan, Trump ve İsrail’in yanında yer alan Google ve Facebook’ta nasibini aldı.

(…)

Siyonistlerle – Küreselcilerin kapışması bağlamında şöyle yorumlamıştık:

İşte bu çekişmeler sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beklenmedik Vatikan ziyareti gerçekleşti. Beklenmedik diyoruz çünkü Papa daha önce 15 temmuz darbesi için “orada ne olduğundan henüz emin değilim” şeklinde tuhaf bir açıklama yapmıştı. Buna rağmen 1959 yılında Celal Bayar’ın yaptığı ziyaretten tam 59 yıl sonra Türkiye’den Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaret gerçekleştiriliyordu.

Peki Türkiye Cumhurbaşkanı niye Hristiyanların dini lideri ile görüşüyordu?

Muhtemelen küreselcilerin ve zaman zaman çatışsalarda siyonistlerin çıkarmak istediği, kaos ve yıkım planlarını görüşüyorlardı. Çünkü planlanan bu şeytani düzende Hristiyanlara da yer yoktu ve küreselci şeytanların dergisi “The Economist”  hem  2017 hem de 2018 yılı kapaklarında bu konuyu açıkça izah etmiş ve tüm dinleri birleştirip tek bir din ortaya çıkaracaklarını ima etmişlerdi. 

8

Anladığımız kadarıyla oyunun ismi “Black Desert” ve durmadan güncelleniyor. 

Tanıtım videosu:

Oyuna yeni güncellemenin ismini veren “Valencia” ise ilginç bir şehir: 

Oyunun kahramanları ise birbirinden ilginç:

Oyun sektörünü küçümsemeyin. Dünyanın en büyük sektörü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

“Mavi Balina” oyunu gibi oyunlarla çocukları intihar bile ettirebilen etkisi olan bu sektörü takip edecek çok ciddi bir ekip kurulması gerekmektedir.

Hatırlarsanız Kissenger’ın şunları söylediği yazılmıştı:

Daha sonra bu haberin hiciv içerikli olarak yazıldığı söylense de dikkat çektiği oyun oldukça ilginçtir ve ABD’nin o gün düşman olarak gördüğü ülkelere binaen senaryoları güncellenen bir oyundur. Yani birileri hicivle de olsa insanların bir şeye dikkatini çekmeye çalışmıştır. 

Önümüzdeki yıllarda oyun sektörünün ülke güvenliklerini daha da tehlikeye atacak boyutlara ulaşacağını tahmin etmek güç değildir.