Oooo! Manşetler, haritalar ve tetikçi köşe yazarları hazırmış…

Son yılların en büyük keşfinde kilit ülke
Milliyet’in diplomatik kaynaklardan edindiği bilgilere göre, İsrail’in Akdeniz kıyılarındaki Leviathan Sahası’nda bulunan doğalgazın önce Kıbrıs ardından Türkiye üzerinden Avrupa’ya satışının yapılması yönündeki çalışmalar uzun zamandır devam ediyor. (…)

(…) Yukarıda karanlık odakları tek tek sıraladık. Amaçları tüm ezberlerini bir kez daha bozan bu anlaşmayı itibarsızlaştırmak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin başarısını gölgelemek. Tüm çirkefliklerinin nedenini biliyoruz.

Peki, ya sizSevgili İHH yöneticileri. Sizin muradınız nedir? Nedir epey zamandır devam eden ve bu anlaşmayla bir hayli su yüzüne çıktığı üzere, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümetle alıp vermediğiniz?
Çok samimi olarak soruyorum bunu. Çünkü epey vakittir size dair öyle şeyler işittim ki.Bu açıklamanız da üzerine tüy dikti. Belli ki bir yerlerde bir sıkıntı var.

Hakikaten, açıklayın da bilelim.

Çok ilginç bir yaklaşım. Saf Müslümanların vakti zamanında paralarını hortumlayan bir grubun gazetesinin yazarı İHH hakkında çirkin ithamlarda bulunuyor. Aslında bulunmuyor kendince imalarda bulunarak sopa gösteriyor. Şerefli bir insanın bildiği birşey varsa yazması gerekirdi. Ama amaç farklı.
İşte aynı grubun haber ajansından başka bir haber.

Büyük coşku duyduk. İsrail turist gemileri geliyormuş. Belki içinde Filistin’de adam üldürmekten yorulmuş İsrail askerleri de vardır da onları rahatlatıp masaj filan yapar, kadın ya da isteğe göre erkek filan ayarlarsınız. Nasıl olsa siz de her yol mübahtır. Kurucu babanızın televizyon kanallarına çıkan sarkıcıları Müslümanlardan toplayıp sonra ‘batırdığı’ paralarla nasıl ihya ettiği vaktinde güzel magazin haberleri arasında idi.  Mavi Marmara gemisini organize eden gruba çirkefçe saldırıp gelecek olan İsrail turist gemilerinin önünde güvercin taklaları atmak size çok yakışıyor.
İçimize sızmış, satılmış, adanmış ruhlarla, gruplarla, cemaatlerle çirkefçe iş kotarmaya kalkanlar sonu hüsran olan yollarda yürüdüklerini fark etmelidirler.
Bu millet o turist gemileriyle değil bu gemiyle gurur duyuyor.