İşte bu kodlardan korkuyorlar…

Bayraktar TB-2’deki füzelerden birinin üstüne yazılan ‘8/17’ rakamları dikkat çekti.
Bunun, Türk okçu ustaları kemankeşlerin 700 yıldır birbirlerine aktardığı sırra bir gönderme olduğu öğrenildi.Kemankeş olmak isteyene üstâdı, ok ve yayı teslim ederken kulağına ‘Kemankeş Sırrı’ olan Kur’an-ı Kerim’in 8’inci suresi Enfal’in 17’nci ayetini fısıldardı. Okçular dışında kimseye söylenmeyen bu sır aktarılırken ayette yer alan “Attığın zaman onu sen atmadın. Allah attı” ifadeleri söylenirdi. Böylelikle okçuların böbürlenmeden, alçak gönüllü olmaları öğütlenirdi.
http://www.haber7.com
Bir haber de biz ekleyelim 2015 senesinden;

AK Parti hükümeti, terörle mücadele tekniklerini yeni bir aşamaya taşıyor. Genelkurmay Başkanlığı’nın ihtiyaçlarını karşılamak, terörle mücadelede Mehmetçiğin elini güçlendirmek için yerli İHA’lara füze takılacak. 24 saat havada kalabilen İnsansız Hava Araçları sahada tespit ettikleri teröristlere zaman geçirmeden anında doğrudan vuracak.
Ebabil’le birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerinin askeri operasyonlarda kullandığı insansız hava araçlarının bundan böyle gözetleme, veri toplama ve istihbarat dışında anında bombalama özellikleri de olacak
Planlamaya göre insansız silahlı İHA, ANKA’nın gelişmiş bir modeli olacak. Türkiye’nin silahlı İHA’larının adı ise ‘Ebabil’ olacak.Ebabil, Kuran’ı Kerim’de fillerle donatılmış bir orduyu gagalarında taşıdıkları küçük taşlarla yenilgiye uğratan kuş türü olarak geçiyor.(…)
YAHUDİ’NİN ‘AJAN KUŞU’NDAN EBABİL’E GİDEN YOL
Geçmişte TSK’nın kullandığı İsrail yapımı Heronlar, özellikle 11 şehitle neticelenen Hantepe ve Gediktepe baskınlarında oldukça tartışılmıştı. Medyada da tartışılan Heronlarla ilgili kendiliğinden güvenlik güçlerine teslim olan Rubar kod adlı bir terörist, aynen şunları söylemişti: “Heron deyince bizi, ‘Rahat olun, onlar uçar gider. Şahin değil ki gelip alsınlar. Güvercin! Hem de takla güvercini!’ diye teselli ediyorlardı. Gerçekten de bir şey olmuyordu. Biz artık güvercinlerden korkmaz olduk. Çünkü bizi görmemeleri mümkün değildi.”
Bu olaylardan ve Mavi Marmara hadisesinden sonra birçok alanda artan milli hamleler, İHA’lara da sıçramış ve % 100 yerli insansız hava aracı olan ANKA’lar üretilmeye ve sahada kullanılmaya başlanmıştı.
İSRAİL YAPIMI HERONLAR GERİ GÖNDERİLDİ
Ardından geliştirilen milli yazılımlarla, Heronların İsrail lehine hareket etmesinin önüne geçildi, daha sonra Kale-Baykar Grubu tarafından üretilen yerli İHA Bayraktar TB2 ile 12 yerli İHA, TSK envanterine girmiş oldu. Ve sorunlu olduğu tespit edilen İsrail yapımı Heronlar, İsrail’e geri gönderildi. (…)