İİT (ve İslam Ordusu) toplantısı başlarken CHP’nin sözcüsü Hristiyan Batının önüne…

14 Nisan Perşembe günü başlayacak olan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) toplantısı öncesinde CHP sözcüsü Böke Haçlı dünyasından yardım istedi. Osmanlı Devletinin yıkılması ile yerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık tarihinin siyasi/ekonomik ve askeri olarak en güçlü olduğu bir zamanda bu yardımı istemesi CHP’nin bu ülkeye ihanetinin en tepe noktasına ulaştığını gösteriyor.

FETÖ’nün gazeteci olarak lanse ettiği Amberin Zaman, New York’ta Türkiye’yi şikayet etti. ‘Dünya Kadınlar Konferansı’nda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun hakaretlerini duymayan Böke, Türkiye’de AK Parti’den kurtulamadıklarını söyledi ve yardım istedi.’GELİN KURTARIN, AK PARTİ’YE KARŞI ÇÖZÜM ÜRETİN’!
Böke, ‘Türkiye’de bu tehdidi hissetmeyen tek bir kadın bulamazsınız. Bunun sizin kim olduğunuzla ilgisi yok, kadın kimliği tek başına bu tehditin oluşmasına yetiyor’ dedi. FETÖ’nün gazetesinde yazar olarak lanse edilen ve Kandil’de teröristlerin yanında çok huzurlu olduğunu belirten Amberin Zaman da, Türkiye’yi eleştirdi ve AK Parti’ye karşı bir çözüm üretilmesini istedi.
İslam ordusundan ve Müslümanların işbirliğinden korkuyorlar. Hem de iliklerine kadar titreyerek korkuyorlar. Korktukça işgalcilerin çocuklarını daha da bir aymazca ve deşifre edercesine devreye sokuyorlar.
Eğer CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu gibi edep yoksunu olsaydık bu sözcüye söylenecek tek bir cümle vardı:
‘İslam Ordusu ve güçlü Türkiye korkusu CHP sözcüsünü Hristiyan Batının önüne…’