TAK TAK… Kim o? Ben yalancı Memo…

Günler sonra TAK olayı üstlenmiş. Hani çok farketmez isminin ne olduğu. Tetiği çeken aynı grubun değişik ismi. Peki ne oldu da TAK olayı üstlendi?
Türkiye’nin Ankara meydana gelen patlamanın sorumlusunun YPG olduğunu açıklamasının ardından ABD’den yine edepsizce bir açıklama geldi.

Ankara’daki saldırının sorumlusu olarak YPG’nin gösterilmesinin kendileri adına “ucu açık bir soru” olduğunu kaydeden Kirby, “Öyle ya da böyle sorumluluk isnat edecek pozisyonda değilim” ifadesini kullandı.
Ve bu edepsizliğin artık Türkiye tarafından çekilmeyeceğinin işaretleri son birkaç gündür gelmekteydi;

YPG’nin Suriye’de DAEŞ’le mücadele ettiği söyleminin büyük bir yalan olduğunu belirten Sert, ‘YPG daha kaç vatandaşımızı öldürürse terör listesine alacaksınız’ dedi. Sert, CNN International’a verdiği röportajda, Türkiye-ABD ilişkilerinin önemine dikkati çekerek, ‘Bu gerçeği inkar edemezsiniz. Ancak bakın, hemen şu köşede PYD saldırısı sonrası 28 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.Amerikalı dostlarımızın PYD’nin bir terör örgütü olduğunu anlamaları için daha kaç vatandaşımız YPG, PYD, PKK tarafından öldürülecek, merak ediyorum’ifadelerini kullandı.

Kısaca ve direk söyleyelim. Sıkıyı görünce kaçacak delik arıyorlar. Onun için YPG yerine TAK verip Türkiye’nin argümanını haksız çıkarmaya çalışıyorlar.  Onun için YPG vurmadı TAK vurdu kandırmacasına başvuruyorlar ve bu korkularını gösteriyor. Neden korkuyorlar. Çok açık değil mi?

Türkiye’nin PYD terör örgütünü top atışlarıyla bombalamasından rahatsız olan ve Türkiye’nin kara operasyonu düzenleme planlarıyla ilgili rahatsızlığını dile getiren Rusya, ‘DAEŞ’in Suriye’de hareket etmesinden ve burada terör üsleri kurmasından rahatsızız. Bu nedenle, Rusya olarak bugün BMGK’yı bu konuyu görüşmeye çağırmayı ve bir karar tasarısı sunmayı planlıyoruz. Tasarıda Suriye’nin toprak bütünlüğüne ve egemenliğine zarar veren eylemlerin son bulması yönünde çağrı yapacağız’ açıklamasını yaptı.
Rusya korkudan BM’yi acil toplantıya çağırıyor. Niye? Türkiye kara harekatı yapacak diye.

Avrupalılar Rusya’yı korumaya geçiyorlar. Kime karşı? Türk ordusunun muhtemel kara harekatına karşı. Haçlı dünyasında korku had safhada…
Ve son olarak bizim hainlere bakalım ne yapıyorlar;

Son olarak Ankara’da ve Diyarbakır’da düzenlenen terör saldırılarıyla Türkiye yasa bürünürken, HDP lideri Selahattin Demirtaş terör örgütü PKK’nın sözcüsü gibi konuştu.Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye sınırından Türkiye’ye ateş açan YPG’lilere obüslerle karşılık vermesini de eleştiren Demirtaş Türkiye’nin PKK ve PYD ile ortak olması gerektiğini savundu. İşte Demirtaş’ın o sözleri:
TÜRKİYE PKK’YI YANINA ALMALI
‘Barış istemek korkaklık değildir. Yiğitlik tam da budur ve Türkiye’nin bu cesarette politikacılara ihtiyacı var. Hükümet memleketi içine düşürdüğü durumu artık görmeli. Türkiye artık karar vermeli, Kürtleri karşısına almak yerine yanına almalıdır. Türkiye PKK ve PYD’yi yanına almalıdır’
Sn Demirtaş’a hatırlatalım. Bu ülke insanı size her imkanı sundu barış için hemde yerleşik düzenin bütün tehditlerine rağmen. Yiğitlik işte budur. Yiğitlik ABD ziyareti sonrası dönüp aslanlar gibi kükreyip barışı bozmak, sıkışınca da barış diye ağlamak değildir.

Anadolu da ise yiğit şöyle tarif edilir; Ardından yüz köpek havlamayan kurt kurt değildir. Aynen bunun gibi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan hain bildiriye imza atan aydın müsveddelerine ‘Kudurun, çıldırın’ dedi.

Kısaca; YPG, PKK, YPC yada alfabenin hangi harfleriyle ve hangi permutasyonla bu örgütleri üretirseniz üretin. Türkiye adını koydu ve Suriye’de Haçlı ordusuyla savaşılacak. Tıpkı 1990’lı yıllarda olduğu gibi. Çıkın erkek gibi ‘PYD yaptı ama biz onu desteklemeye devam edeceğiz’ deyin. Hiç olmazsa düşmanımız olarak saygımızı kazanırsınız…